Κυριακή 19.01.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Μπολσονάρου για Γκρέτα: Ο Τύπος αφιερώνει πολύ χώρο σε αυτό το «παλιόπαιδο»

Μπολσονάρου για Γκρέτα: Ο Τύπος αφιερώνει πολύ χώρο σε αυτό το «παλιόπαιδο»

Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ, η νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ βρέθηκε στο επίκεντρο δηλώσεων και του Βραζιλιάνου προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος τη χαρακτήρισε... «παλιόπαιδο»!

Συγκεκριμένα, ο Μπολσονάρου αποκάλεσε την Τούνμπεργκ «pirralha», που είναι η πορτογαλική λέξη για το «παλιόπαιδο», απαντώντας με τον τρόπο αυτό στις ανησυχίες που είχε εκφράσει η 16χρονη Σουηδή για τις δολοφονίες αυτοχθόνων, οι οποίοι μάχονται για την προστασία του περιβαλλοντος στο δάσος του Αμαζονίου.


Φυσικά, ο χαρακτηρισμός του Μπόλσονάρου δεν πέρασε απαρατήρητος από την Τούνμπεργκ, που επέλεξε να του ανταπαντήσει, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το είχε κάνει και στον Ντόναλντ Τραμπ. Τότε, η ακτιβίστρια είχε γράψει στην ταυτότητα του προφίλ της στο Twitter τη φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο Αμερικανός πρόεδρος (a very happy young girl), ενώ τώρα αρκέστηκε να αναρτήσει τη λέξη «pirralha».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.