Δευτέρα 13.07.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Κορωνοϊός: Εκκενώνεται κτίριο στο Χονγκ Κονγκ αφού ασθένησαν δύο ένοικοι

Κορωνοϊός: Εκκενώνεται κτίριο στο Χονγκ Κονγκ αφού ασθένησαν δύο ένοικοι

Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ εκκενώνουν ένα κτίριο διαμερισμάτων στη συνοικία Τσινγκ Γι, δύο ένοικοι του οποίου βρέθηκαν θετικοί στον νέο κοροναϊό, μολονότι διέμεναν σε διαφορετικούς ορόφους.

Ο διευθυντής του Κέντρου Προστασίας Υγείας, Δρ. Ουόνγκ Κα-χινγκ, ανέφερε ότι η τοπική κυβέρνηση ερευνά την πιθανότητα περιβαλλοντικής μετάδοσης του ιού.

Στο Χονγκ Κονγκ έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα 42 κρούσματα της ασθένειας, από την οποία έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 900 άνθρωποι – σχεδόν όλοι τους στην ηπειρωτική Κίνα. Ο Δρ. Ουόνγκ σημείωσε ότι δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι κατοικούν στο κτίριο αυτό, όμως εκείνου που εμφάνισαν συμπτώματα θα τεθούν σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Τα 6 ζώδια που χαίρονται τη ζωή κάθε μέρα

Όσο είμαστε νέοι νομίζουμε ότι θα ζήσουμε για πάντα αλλά όσο μεγαλώνουμε συνειδητοποιούμε ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε ...

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.