Σάββατο 30.05.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Κορωνοϊός - Κίνα: Βροχή αιτήσεων διαζυγίου μετά την καραντίνα

Κορωνοϊός - Κίνα: Βροχή αιτήσεων διαζυγίου μετά την καραντίνα

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως χωρίζει τα ζευγάρια στην Κίνα, καθώς τα ποσοστά διαζυγίου στη χώρα έχουν αυξηθεί σημαντικά, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Πάνω από 300 ζευγάρια έχουν προγραμματίσει ραντεβού για να πάρουν διαζύγιο από τις 24 Φεβρουαρίου, αναφέρει ο Lu Shijun από το ληξιαρχείο της επαρχίας Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας.

Οι αξιωματούχοι θεωρούν ότι η απότομη αύξηση των αιτήσεων διαζυγίου οφείλεται στο γεγονός ότι τα ζευγάρια περνούν πολύ χρόνο σε μικρούς χώρους λόγω της αυτοαπομόνωσης.

«Τα ποσοστά διαζυγίων έχουν αυξηθεί σε σύγκριση με πριν (το κρούσμα του κορωνοϊού)», ανέφερε δημοσίευμα. «Οι νέοι περνούν αρκετό χρόνο στο σπίτι. Τείνουν να έχουν διαφωνίες για τα πιο μικρά και θέλουν να πάρουν διαζύγιο», εξηγεί ο Lu.

Τα γραφεία καταχώρισης γάμων στο Xi’an της επαρχίας Shaanxi στη βορειοδυτική Κίνα έχουν επίσης δει μια άνευ προηγουμένου άνοδο των διαζυγίων από την 1η Μαρτίου, σύμφωνα με αναφορές. Ένα περιφερειακό γραφείο έλαβε 14 αιτήσεις σε μία ημέρα, αγγίζοντας το ανώτατο όριο που έθεσε το τοπικό συμβούλιο, δήλωσε ένας υπάλληλος καταχώρισης στους Global Times.

Tρία ζώδια που θα ψάξουν για εσένα στo google πριν βγείτε ραντεβού

Κάποια ζώδια δεν εμπιστεύονται εύκολα τους άλλους και ίσως θέλουν να κάνουν μια βαθύτερη έρευνα για να νιώσουν άνετα να βγουν για ποτά με κάποιον ...

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.