Κυριακή 31.05.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Citi: Η ανεργία στις ΗΠΑ δεν αποκλείεται να ξεπεράσει το 10% τον Απρίλιο

Citi: Η ανεργία στις ΗΠΑ δεν αποκλείεται να ξεπεράσει το 10% τον Απρίλιο

Ο δείκτης ανεργίας στις ΗΠΑ θα μπορούσε να σκαρφαλώσει πάνω από το 10% τον Απρίλιο, φτάνοντας τα υψηλότερα επίπεδα από τις δεκαετίες του 1930 και 1940, καθώς η πανδημία του κορονοϊού αναγκάζει τις αμερικανικές επιχειρήσεις να κατεβάσουν ρολά, εκτιμά η Citi.

Οι καταστάσεις μισθοδοσίας ενδεχομένως να υποχωρήσουν κατά 10 εκατ. με 15 εκατ. τον Απρίλιο, ενώ οι αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας θα ακολουθούν ανοδική τροχιά. 

Η Citi εκτιμά ότι οι νέες αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας που θα ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα θα φτάσουν τα 4 εκατ. Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα οι αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας σημείωσαν αύξηση-ρεκόρ φτάνοντας τα 3,3 εκατ.

"Στο μεγαλύτερο μέρος, η εκτίναξη της ανεργία οφείλεται σε προσωρινές αργίες και απολύσεις, καθώς επιχειρήσεις όπως τα εστιατόρια και τα καταστήματα λιανικής δεν χρειάζονται πλέον προσωπικό", αναφέρει η τράπεζα.

Πηγή capital.gr

Τα 6 καλοκαιρινά ποτά με τις λιγότερες θερμίδες

Τα καλοκαιρινά ποτά μπορούν να έχουν μεγάλες διακυμάνσεις σε θερμίδες - από 60 θερμίδες για μια βότκα έως πάνω από 500 θερμίδες, αν επιλέξεις ένα κρεμώδες κοκτέιλ όπως για πχ ένα pina colada  ...

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.