Σάββατο 11.07.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • ΗΠΑ: Θετικός στον κορωνοϊό πήγε σε pool party με εκατοντάδες άτομα

ΗΠΑ: Θετικός στον κορωνοϊό πήγε σε pool party με εκατοντάδες άτομα

Γιόρταζαν τη Memorial Day

Στο Μιζούρι, κατά την Ημέρα Μνήμης εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν σε pool party αγνοώντας εντελώς τα μέτρα ασφαλείας και κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Όπως αναφέρουν οι αξιωματικοί της υγειονομικής υπηρεσίας της κομητείας όπου έγινε το πάρτυ, ένας από τους παρευρισκομένους διαγνώσθηκε με κορωνοϊό. Μάλιστα, το εν λόγω άτομο όχι μόνο ήταν στο πάρτυ το Σάββατο, αλλά πήγε και σε ακόμα ένα την Κυριακή.

Λίγες ώρες αργότερα εμφάνισε τα συμπτώματα του κορωνοϊού, κάτι που όπως εκτιμούν οι ειδικοί σημαίνει πως «πιθανώς ήταν ήδη φορέας του ιού και ενδεχομένως μεταδοτικός κατά τη διάρκεια του πάρτυ».

Οι αρχές ειδοποίησαν τους προσκεκλημένους πως αν βρέθηκαν σε κοινή τοποθεσία με τον φορέα θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση σε περίπτωση που εμφανίσουν κάποιο από τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Οι διοργανωτές του πάρτυ «Zero Ducks Given» ξεκαθάρισαν πως τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα στο χώρο ενώ υπήρχαν θερμομετρήσεις και αντισηπτικά. Από την πλευρά του ο Γκάρι Προύιρ, ιδιοκτήτης του εστιατορίου που έκανε το πάρτυ, σημείωσε πως «ήταν αναπόφευκτο πως θα υπήρχαν φορείς του ιού, συμπτωματικοί ή ασυμπτωματικοί λόγω του τεράστιου πλήθους» και σημειώνοντας πως παρόλα αυτά «κάθε πελάτης είναι ελεύθερος να επιλέξει αν θα είναι στο Backwater Jacks ή όχι».

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.