Πέμπτη 09.07.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Ο αδερφός του δολοφονηθέντος George floyd ζητά να σταματήσουν οι καταστροφές (VIDEO)

Ο αδερφός του δολοφονηθέντος George floyd ζητά να σταματήσουν οι καταστροφές (VIDEO)

Συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο abc news παραχώρησε ο αδερφός του δολοφονηθέντος George floyd

Ο νεότερος αδερφός του George floyd, Terrence floyd δήλωσε εξοργισμένος με τον άδικο χαμό του αδερφού του, ενώ επαναλάμβανε διαρκώς πως καταλαβαίνει τον θυμό που ξεχείλισε στην αμερικανική κοινωνία.

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να εκφράσει και τους φόβους του πως τα επεισόδια και οι καταστροφές θα αμαυρώσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού του.

«Μερικές στιγμές είμαι πολύ θυμωμένος. Θέλω να τα σπάσω και εγώ θέλω να φωνάξω αλλά δεν είναι αυτό το σωστό. Ο αδερφός μου δεν θα το ήθελε αυτό, ο αδερφός μου ήθελε την Ειρήνη και όσοι τον γνώριζαν τον αποκαλούσαν ευγενικό γίγαντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Καταλαβαίνω τον θυμό, αλλά ας διοχετεύσουμε αυτή την οργή αυτό τον θυμό σε κάτι θετικό, ας αλλάξουμε επιτέλους τα πράγματα, το να μετουσιώνεις όμως τον θυμό στο να καταστρέφεις την πόλη σου είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κάτι που θα ήθελε ο αδερφός μου»

"Κάντε κάτι θετικό και μην χρησιμοποιείτε τον θάνατο του ως δικαιολογία για να κάνετε μαλ@κιες" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Τέρενς Φλόιντ δήλωσεπως ο αδερφός του ήταν ένας καλός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με θέληση και κίνητρα και "έτσι πρέπει να τον θυμόμαστε".

"Κάντε κάτι θετικό και μην χρησιμοποιείτε τον θάνατο του ως δικαιολογία για να κάμετε μαλ@κιες"

 

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.