Κώστας Δόξας: Στις δικαστικές αίθουσες ξανά για τη διατροφή του παιδιού του

Ο Κώστας Δόξας βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια μετά τη δικαστική διαμάχη του με την μητέρα του παιδιού του, Μαρία Δεληθανάση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στον αέρα της εκπομπής Open Weekend, ο γνωστός τραγουδιστής και η εν διαστάσει σύζυγός του βρέθηκαν ξανά στο δικαστήριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Δόξας αιτείται να μειωθεί η διατροφή του παιδιού του από τα 500€ στα 300€ και να σταματήσει εντελώς η καταβολή του ποσού των 100€ στην μητέρα του παιδιού του, καθώς όπως επισημαίνει ο ίδιος δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα πλέον να στηρίξει τη διατροφή.

Λίγες ώρες μετά τη δίκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κώστα Δόξα, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open: «Πήρα τηλέφωνο χθες τον Κώστα Δόξα, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι. Το νόημα αυτών που είπαμε ήταν ότι όταν η δικαιοσύνη αποφανθεί δεν ξέρω αν θα μου ζητήσει συγγνώμη ο κόσμος, αλλά… Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον εαυτό του».

«Η αλήθεια θα φανεί μέσω της δικαστικής οδού, που έχει πάρει ήδη το θέμα του αδερφού μου» ήταν η δήλωση που έκανε στην εκπομπή ο μάρτυρας υπεράσπισης του τραγουδιστή, Άκης Δείξιμος.