Κώστας Κόκλας: Συγκινεί η εξομολόγηση του ηθοποιού – «Αγάπησα τις γυναίκες εξαιτίας της μητέρας μου»

Το μεσημέρι της Δευτέρας o Κώστας Κόκλας παραχώρησε δηλώσεις στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη». Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, την επαγγελματική του πορεία, την τηλεοπτική επιτυχία, «Εγκλήματα», αλλά και την σχέση του με τον γιό του.

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε και στην μητέρα του, η οποία ήταν ένας βασικός άνθρωπος που επηρέασε την άποψη του για τον τρόπο, που πρέπει όλοι οι άνδρες να έχουν για τις γυναίκες.

«Η διάθεση μου να παίξω θέατρο άρχισε να φαίνεται μετά την εφηβεία στη Ζάκυνθο. Τα Εγκλήματα καθορίσαν το χιούμορ μας για τα επόμενα 20 χρόνια. Όπου και αν πηγαίνω υπάρχει μια Σωσώ, ένας Αλέκος και μια Φλώρα», είπε στην αρχή ο Κώστας Κόκλας.

«Ο γιος μου δεν είναι ο φανατικός που θα δει όλα τα σίριαλ του πατέρα του αλλά καμιά φορά χαζεύει κάποια. Όσο μεγαλώνει ο γιος μου ο Δημήτρης μοιάζουμε. Πιο μικρός έμοιαζε στη μαμά του. Με τον πατέρα μου κάναμε παρέα με τον δικό μας τρόπο, διαφορετικό από αυτόν που έχω εγώ με τον γιο μου. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η φιλία με το παιδί σου. Ξέρω μέχρι που πρέπει να φτάσει η αγάπη! Δεν έχει όριο», συνέχισε.

«Αγάπησα τις γυναίκες εξαιτίας της μητέρας μου. Ήταν μια πολύ τρυφερή γυναίκα, με πολύ επιβλητική παρουσία. Είναι ωραίο να αγαπάς και να εκτιμάς τις γυναίκες. Είναι οι μανάδες μας, οι αδελφές μας και οι κόρες μας», ανέφερε ο ηθοποιός.