Κουτσελίνη για Σκορδά: «Στα δύσκολα αποφάσισε να φέρει πίσω τον Λιάγκα»

Δεν χαρίστηκε.

 

Για τα πρόσωπα της τηλεόρασης μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Αποθεώνει τη Μενεγάκη – Τι είπε για την επιστροφή της

Η παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεοπτικούς δέκτες και τη συνεργασία τους στο παρελθόν.

«Όταν το 1995-1996 συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη ήμασταν μικρά κορίτσια κι οι δύο. Είχαμε να μεγαλώσουμε παρέα. Κι εγώ βοήθησα εκείνη κι εκείνη βοήθησε εμένα, ήταν μία πορεία ανόδου και για τις δύο».

«Θεωρώ ότι η Ελένη είναι έξυπνη και έκανε αυτό που ήταν σωστό σε περίοδο κορωνοϊού , έκατσε σπιτάκι της, γέμισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να ξαναβγεί. Είναι σταρ, είναι γεννημένη γι΄αυτό. Έχει ένα άπλωμα, αυτό το άπλωμα το πρώτο της διάστημα θα το νιώσουμε όλοι, μετά θεωρώ πως θα πιούμε νερό όλοι από το ίδιο πηγάδι γιατί η τηλεόραση είναι πολυπρόσωπο μέσο.

Σφάζει με το γάντι τη Φαίη Σκορδά

Σχολιάζοντας την πορεία της Φαίης Σκορδά είπε πως κατ΄εκείνη η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα δεν ήταν ορθή απόφαση. Μάλιστα, την έκρινε και δημόσια για το γεγονός

«Τη μαστίγωσα τη Φαίη, γιατί όταν έβλεπα ότι είχε τον Γιώργο σε πρώτο ρόλο στην εκπομπή, τη σχολίασα, δεν μ΄άρεσε, εγώ ήξερα μία Φαίη πρωταγωνίστρια. Στα δύσκολα αποφάσισε να επιστρέψει τον Γιώργο, εγώ δεν θα το έκανα, γιατί φαίνεται και που επέστρεψε δεν απέδωσε αυτό που φανταζόταν. Εγώ πιστεύω στη Φαίη πάρα πολύ, δεν ξέρω αν η δύσκολη χρονιά ήθελε την επιστροφή του Γιώργου ή ένα καλό προϊόν».

 

Πώς σχολίασε τις πορείες της Ιωάννας Μαλέσκου, της Δανάης Μπάρκα και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Στη συνέχεια σχολίασε τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης, δηλαδή τις Ιωάννα Μαλέσκου, Δανάη Μπάρκα και Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Αρχικά για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Νομίζω ότι ήταν μια καλή χρονιά για την Ιωάννα. Την επόμενη χρονιά θα αποδείξει. Την ευνόησαν κάποια θέματα του σταθμού. Είμαστε απέναντι, αλλά είναι πολύ καλή»

Για τη Δανάη Μπάρκα, είπε: «Από την πρώτη ημέρα μου άρεσε πολύ. Το MEGA δεν ήταν έτοιμη να τη βγάλει. Δηλαδή όταν περιμένει κάτι να το βγάλεις, το στήνεις, δεν το βγάζεις έτσι. Ενώ είχε αναμονή, βγήκε με ίδιο περιεχόμενο. Αξίζει και θέλει καλή παρέα δίπλα της».

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανέφερε: «Μια φορά την έχω συναντήσει. Θα την επέλεγα, αλλά για άλλη ζώνη και άλλα πράγματα. Έχει φύγει η Μενεγάκη, θα γίνει αυτόματα η σύγκριση. Ότι ώρα και να έμπαινε ήταν αντικατάσταση Ελένης. Όλα είναι δυνατά, απλά δεν ήταν η ώρα».

Συγκινητική αναφορά στον Γιώργο Καραϊβάζ

Τέλος, αναφέρθηκε στο μεγάλο χτύπημα που δέχτηκε με τον χαμό του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Την είδηση την άκουσα εγώ και τη μετέφερα στους αστυνομικούς συντάκτες. Με άκουγαν να φωνάζω σε κρίσιμη κατάσταση, λιποθύμησα, έπεσα κάτω, ψέλλισα την είδηση. Από το δεξί μου αυτί δεν άκουγα τουλάχιστον για 3 βδομάδες. Με σήκωσε η αγκαλιά του κόσμου».