Κριός, Λέων, Τοξότης: Πώς αντιδρούν στα ερωτικά καυγαδάκια;

530

Πώς τσακώνονται τα ζώδια.

 

Διάβασε παρακάτω με ποιον τρόπο επιλέγουν να συγκρουστούν με το ταίρι τους τα ζώδια της φωτιάς, όταν νιώσουν ότι «έφτασε ο κόμπος στο χτένι»:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός απεχθάνεται να είναι ο ηττημένος σε οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού ή διαμάχης και ένας καβγάς με τον/την σύντροφό του δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν το ταίρι του κάνει κάτι που θα τον πληγώσει ή θα τον ενοχλήσει σφοδρά, σίγουρα δεν πρόκειται να το καταπιεί και να σιωπήσει. Θα τον ενημερώσει αμέσως για τον θυμό του, με μια ειλικρίνεια τόσο καλά αρθρωμένη, που θα είναι δύσκολο να προσπαθήσει ακόμα και να υπερασπιστεί τον εαυτό του/της.

Στην περίπτωση που ή άλλη πλευρά… τολμήσει να φέρει αντίλογο ή να αντεπιτεθεί, ελπίζουμε να είναι έτοιμος/η και να νικηθεί! Ένας Κριός έχει μια ολόκληρη λίστα για τους λόγους που αυτός έχει δίκιο και ο άλλος είναι ο φταίχτης! Άδικος κόπος λοιπόν να τα βάλεις μαζί του.

ΛΕΩΝ

Όταν ο/η σύντροφος του Λέοντα θελήσει να τσακωθεί μαζί του, το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό του είναι «Ωχ, άντε πάλι με τους καβγάδες». Ο Λέων έχει σημαντικά πράγματα για να ασχοληθεί και οι αντιπαραθέσεις είναι κάτι που μάλλον θεωρεί χάσιμο χρόνου. Ή μπορεί να είναι και λίγο αλαζονικός. Σε κάθε περίπτωση, ένας καβγάς με τον Λέοντα σπάνια είναι μια ανταλλαγή απόψεων ή πεποιθήσεων, γιατί το μόνο που μπορεί να δει είναι η δική του πλευρά.

Η μέθοδός του είναι γνωστή: θα υπερασπιστεί τον εαυτό του και θα παραθέσει με πείσμα τα δικά του επιχειρήματα μέχρι που ο/η σύντροφός τους επιτέλους να κουραστεί και να παραιτηθεί. Στο τέλος, απλώς θα… συμφωνήσει μαζί του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν ο Τοξότης είναι αναστατωμένος, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν υπάρχει κάτι που δεν θα πει ή δεν θα κάνει προκειμένου να κερδίσει τη μάχη. Η προσέγγισή του είναι η εξής: «Πώς τολμάει να μου φέρεται έτσι;». Θέλει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση του και μάλλον σοκάρεται όταν διαπιστώσει ότι το έτερον του ήμισυ δεν του συμπεριφέρεται όπως θα ήθελε ο ίδιος. Αν το ταίρι του επιδείξει επιθετική συμπεριφορά απέναντί του, δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Θα αρχίσει να εκτοξεύει οτιδήποτε κατέβει στο κεφάλι του και να επιτίθεται στις βαθύτερες ανασφάλειες του/της συντρόφου του. Το να μαλώσεις με έναν Τοξότη είναι πραγματικά επώδυνο. Θα έπρεπε να το ξέρεις, πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε διαμάχη μαζί του.