Κρίσιμη σύσκεψη στον ΑΝΤ1 για την Δούκισσα Νομικού και το μέλλον της στο κανάλι

Παραμένει θολό το τοπίο για  τη Δούκισσα Νομικού και την παραμονή της ή όχι στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα σκαι, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (25/09), το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια ιδιαίτερα κρίσιμη σύσκεψη με τους επικεφαλής του σταθμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η διευθύντρια του περιοδικού «You», Τζώρτζια Συρίχα, μέσα από τη συχνότητα του OPEN, θα ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις του ΑΝΤ1 ύστερα από μια σύσκεψη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί με «όλα τα μεγάλα κεφάλια παρόντος του Γιώργου Λιάγκα» όπως είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η σύσκεψη, πάντως, θα αφορά στη δομή της εκπομπής και παίζονται πολλά σενάρια λόγω των μεγάλων εμπορικών πακέτων που έχουν κλειστεί τουλάχιστον έως το τέλος Οκτωβρίου σε συνδυασμό με την παρουσία της Δούκισσας Νομικού στο «Πρωινό».

Ποια τα σενάρια για την επόμενη ημέρα

Από την πλευρά της, η Τζώρτζια Συρίχα διέψευσε το σενάριο αντικατάστασης της Δούκισσας Νομικού από την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά η δημοσιογράφος έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου. Πάντως, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να αλλάξει η ροή της εκπομπής.

Υπάρχει, επίσης, δυσαρέσκεια από τον ΑΝΤ1 για την εικόνα της εκπομπής και η συμφωνία της Δούκισσας Νομικού με τον σταθμό ήταν πως θα είχε τόσο τον χώρο όσο και τον χρόνο της στην εκπομπή. Εντούτοις, στην πράξη ο Γιώργος Λιάγκας είχε ενεργό συμμετοχή ακόμα και στις στήλες που – υποτίθεται – θα παρουσίαζε μόνη της η ξανθιά καλλονή.

Δεν αποκλείεται – όπως ανέφερε η Τζώρτζια Συρίχα – σε περίπτωση που η ρήξη ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στη Δούκισσα Νομικού οριστικοποιηθεί, να ενεργοποιηθεί και η ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, με την ξανθιά παρουσιάστρια να έχει δική της εκπομπή μιας και δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο.