Κρήτη-Επίθεση με καυστικό υγρό: Επιμένει ο 36χρονος – “Μου έστησε παγίδα”

Η απορία που εξέφρασε ο δικηγόρος του 36χρονου που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό, Αλέξης Κούγιας.

Συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα η υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό από μια 38χρονη στον εν διαστάσει σύζυγό της, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου της Κρήτης.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας, επανέλαβε ότι σε συνομιλία που είχε με τον 36χρονο στο νοσοκομείο, το θύμα του αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο παγιδεύτηκε. Ενώ στην αρχή αρνήθηκε να συναντηθεί με την 38χρονη που τον πίεζε, τελικά δέχτηκε να συναντηθεί μαζί της, δεχόμενος τηλεφωνήματα και από μια φίλη της ονόματι «Στεφανία», με την υπόσχεση ομαδικού σεξ.

Ο κ. Κούγιας είπε, στον ΑΝΤ1, πως θα υποβληθεί μήνυση και κατά της «Στεφανίας» για συνεργεία στην επίθεση κατά του πελάτη του, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται και μόνο για το μάτι του θα χρειαστεί να υποβληθεί σε 25 εγχειρήσεις.

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του, για το πως είναι δυνατόν η 38χρονη δράστρια, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Νεαπόλεως, να δίνει συνεχώς συνεντεύξεις αναπτύσσοντας την υπερασπιστική της γραμμή, επιτιθέμενη παράλληλα στο θύμα της.