Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε στο Φαράγγι της Αράδαινας

Ένας 43χρονος Έλληνας από τον Καναδά είναι ο νεκρός που βρέθηκε στα Σφακιά της Κρήτης, συγκεκριμένα σρο φαράγγι της Αράδαινας, την Τρίτη (31/1)

Με τη συνδρομή πέντε ανδρών από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης αλλά και δύο αστυνομικών από το ΑΤ Σφακίων ολοκληρώθηκε μετά τις 5 το απόγευμα η ανάσυρση του σώματός του.

Υπενθυμίζεται, ότι το πτώμα εντόπισε να κείτεται κάτω από τη γέφυρα της Αράδαινας ένας τουρίστας, που περνούσε από το σημείο.

Ο Ελληνοκαναδός, γεννηθείς το 1979, είχε έρθει στην Κρήτη μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του, οι οποίοι βρίσκονται στο Ηράκλειο. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε δίπλα στη γέφυρα, είχε προσωρινή πινακίδα τελωνείου Ηρακλείου και ήταν καταχωρισμένο στο όνομα της μητέρας του.

Στο όχημα φέρεται να βρέθηκαν μπουκάλια από αλκοολούχα ποτά στο πίσω κάθισμα. Οι συγγενείς του έχουν ειδοποιηθεί από τις αρχές και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ με την εξέλιξη αυτή.

Για το θλιβερό συμβάν εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ωστόσο επικρατέστερο είναι αυτό της αυτοκτονίας. Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει περεταίρω «φως» στην υπόθεση.