Κρήτη: Τρεις νέες καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε μία μέρα

Πληθαίνουν όλο και περισσότερο τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας  που καταγράφονται καθημερινά στην Κρήτη. Τώρα, τρία νέα συμβάντα που εκτυλίχθηκαν μόλις μέσα σε ένα 24ωρο, έρχονται να προστεθούν  στον μακρύ κατάλογο των καταγγελιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αρχές έχουν συλλάβει έναν από τους τρεις δράστες, ενώ αναζητούν τους υπόλοιπους δύο.

Την τραυμάτισε με κουτουλιά

Το πρώτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Θύμα είναι μία 39χρονη γυναίκα που κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές πως ο 35χρονος σύζυγός της λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κατά τη διάρκεια καυγά που είχαν, αφού την εξύβρισε και την απείλησε την κουτούλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες εντόπισαν τον 35χρονο δράστη συλλαμβάνοντάς τον.

Την χτύπησε, την απείλησε και επιχείρησε να την πνίξει

Το δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε ξανά στο Ηράκλειο ανάμεσα σε ένα διαζευγμένο ζευγάρι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, μία 44χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 51χρονος πρώην σύζυγός της, εμφανώς μεθυσμένος, πήγε στο σπίτι της χθες το βράδυ και αφού άρχισε να την βρίζει την χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ έβαλε και τον αγκώνα του στο λαιμό της επιχειρώντας να την πνίξει.

Ο 51χρονος αναζητείται από τις αρχές.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας επί… πέντε χρόνια

Μία 52χρονη γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της τα τελευταία πέντε χρόνια.

Πιο συγκεκριμενα, η 52χρονη ανέφερε ότι χθες συναντήθηκε με τον 42χρονο εν διαστάσει σύζυγό της ο οποίος την έβρισε και την απείλησε.

Παράλληλα, ανέφερε πως τον περασμένο Ιούλιο την είχε απειλήσει ξανά ενώ τον χειμώνα του 2017 την είχε χτυπήσει προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ παράλληλα αναζητούν τον 42χρονο.