Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχείο στη Χαλκιδική: Ο ιδιοκτήτης επέμενε να φιλοξενήσει το ζευγάρι!

Ξενοδοχείο Ξενοδοχεία Ξενοδόχοι

Αρρωστημένα γούστα ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τις κρυφές κάμερες σε ξενοδοχείο στη Χαλκιδική; Αυτό θα δείξει η έρευνα της Αστυνομίας με την αποκάλυψη που σόκαρε την τοπική κοινωνία σε ένα πολύ τουριστικό μέρος.

Το σίγουρο είναι πως ο ιδιοκτήτης που κατέγραφε με κρυφή κάμερα όσους έμεναν στο ξενοδοχείο του, έφυγε από το χωριό, ξηλώνοντας μέχρι και τις πινακίδες του καταλύματος.

«Στο USB που βάλανε, βρήκανε 10 ζευγάρια απ’ ότι ακούγεται. Βρέθηκαν (κάμερες) ναι σε όλα τα δωμάτια γιατί πρόλαβε και τα ξήλωσε, λένε, και τα πέταξε σ’ έναν αποθηκευτικό χώρο.

Αυτό στην έρευνα των αρχών γιατί δεν είναι δικιά μου έρευνα, γίνεται προανάκριση», είπε κοινοτικός σύμβουλος της περιοχής.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ερευνά πλέον εάν και οι υπόλοιπες κάμερες κατέγραφαν τους ενοίκους και αν το παράνομο υλικό που εντοπίστηκε στο επίμαχο USB έχει διοχετευτεί και σε πορνογραφικά site έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, δικηγόρος του ζευγαριού δήλωσε σχετικά:

«Εκεί θα δουν σε σχέση με τα στοιχεία που θα συλλέξουν αν τα στοιχεία που παράνομα έχει καταγράψει αν έχει δοθεί σε άλλα site έναντι ανταλλάγματος, πορνογραφικού περιεχομένου».

«Βρίσκονται σε κατάσταση σοκ»
Όλα ξεκίνησαν όταν μια 25χρονη υπάλληλος του ξενοδόχου δέχτηκε να μείνει για μερικές μέρες στο τουριστικό κατάλυμα με τον 26χρονο σύντροφό της.

«Έχει διαρρεύσει στον Τύπο ότι τους έδινε στέγη για να τους βοηθήσει οικονομικά ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο και προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή τους. Ο ίδιος ζητούσε με επιμονή να είναι στα δωμάτια για να φαίνεται ότι έχει κίνηση στο κατάλυμα», είπε ο δικηγόρος του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται πως η πλεκτάνη αποκαλύφθηκε όταν σε πρίζα του δωματίου ο σύντροφος της κοπέλας, που ασχολείται με ηλεκτρολογικά, αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για κρυφή κάμερα.

Ο δικηγόρος ζευγαριού πρόσθεσε πως «τυχαία το εντόπισε, δηλαδή πήγε να φορτίσει το κινητό και τυχαία εντόπισε πάνω – όπως μου είπε χαρακτηριστικά- ότι είχε μέσα τη σχισμή για την υποδοχή της κάρτας.

Βέβαια σοκαρίστηκαν, μα από την τοπική κοινωνία σοκαρίστηκαν όλοι γιατί έχουν μείνει κιόλας και φίλοι και γνωστοί τους στο δωμάτιο έχουν μείνει».

Μετά την καταγγελία κλήθηκε για εξηγήσεις από τους αστυνομικούς, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που προσπάθησε να αρνηθεί τις κατηγορίες.

«Ήθελα να βλέπω αν με κλέβουν»
«Ήθελα να δω αν με κλέβουν», ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο ξενοδόχος, ο οποίος κατέβασε ρολά στην ξενοδοχειακή του μονάδα από την οποία άλλωστε όλοι οι υπάλληλοι παραιτήθηκαν μετά το σκάνδαλο.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ξέρω τι γίνεται στην επιχείρησή μου. Δεν ήθελα να καταγράψω τις προσωπικές στιγμές κανενός. Είμαι χρόνια επιχειρηματίας και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι σε βάρος μου», δήλωσε ο ξενοδόχος στους αστυνομικούς.