Κυριακή Κατσογρεσάκη: Η καλλονή αεροσυνοδός των βασιλιάδων της Σ. Αραβίας μπαίνει στην Φάρμα

Ποια είναι η καλλονή.

 

Οι παίκτες οι οποίοι θα μπουν στη «Φάρμα» του Ant1 αποκαλύφθηκαν και τα 14 άτομα που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους αναμένουν το «πράσινο φως» από τον σταθμό για να περάσουν τις πύλες της Φάρμας. Ανάμεσα τους φιγουράρει και το όνομα της Κυριακής Κατσογρεσάκη.

Και μπορεί να την γνωρίσαμε πρώτη φορά από την ιδιότητά της ως αεροσυνοδός στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας και στη συνέχεια να πέρασε και για λίγο από το My Style Rocks, όμως η Κυριακή Κατσογρεσάκη δηλώνει μάχιμη και πρόθυμη να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει.

To Who is Who της Κυριακής Κατσογρεσάκη

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, με καταγωγή από τη Σητεία, σπούδασε Φιλοσοφία αλλά έκανε την αρχή δουλεύοντας στην Emirates και μετά κατάφερε να γίνει μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Η ένταξη στην Emirates δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, αλλά η Κυριακή Κατσογρεσάκη κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις 700 υποψήφιες και να είναι μία από τις επτά που είχαν τα τυπικά προσόντα και πέρασαν τα τεστ με επιτυχία.

Δύο χρόνια μετά, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη, δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Τελικά, από τις 30 κοπέλες ήταν μία από τις δύο που επιλέχθηκαν να δουλεύουν δίπλα στους γαλαζοαίματους της Σαουδικής Αραβίας.

Μένει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος και κάπως έτσι προέκυψε και η συμμετοχή της στη Φάρμα.

Όπως αναφέρει η ίδια, έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν την σέβονται. Στα θετικά του χαρακτήρα της βάζει το «φιλόδοξη και ασταμάτητη» ενώ στα αρνητικά της «την σκληρότητα που έχει σαν άνθρωπος».

Εχει επίσης δηλώσει συμμετοχή σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς.