Κυνική ομολογία ανεμβολίαστης: Ψάχνω “λαμόγιο γιατρό” να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό – Τους πληρώνω όσο όσο

Προς αναζήτηση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού ή τεστ βρίσκονται αρκετοί αντιεμβολιαστές.

Σε χθεσινές της δηλώσεις αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ η κ. Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: “Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά”.

Στη συνέχεια είπε μάλιστα: “Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στον γιατρό να μην μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν”.

Η ίδια ισχυρίζεται πως οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. Στην παρατήρηση της ρεπόρτερ περί παρανομίας απάντησε: “Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***”.

Σε συνέχεια της χθεσινής της συνέντευξης, η ίδια μίλησε και στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ, το πρωί της Τετάρτης, λέγοντας πως “δεν είμαι αρνήτρια ούτε της πανδημίας ούτε του εμβολιασμού. Είμαι αναγκαστική αρνήτρια”.

Όπως είπε, ο γιατρός της είπε πως δε μπορεί να κάνει το εμβόλιο λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Επομένως, ψάχνει τρόπο να εκδώσει πιστοποιητικό, καθώς το χαρτί που επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας της δεν γίνεται δεκτό στα μαγαζιά, στα οποία πλέον μπορούν να μπουν μόνο οι εμβολιασμένοι.

“Όταν εκείνοι επιλέγουν, από τη στιγμή που δεν κάνω το εμβόλιο, να είμαι ένας μη ελεύθερος άνθρωπος, επιλέγω κι εγώ έναν ίδιο τρόπο να τους απαντήσω. Είναι δικό μου θέμα το πότε θα αποφασίσω να το κάνω”.

Όπως ανέφερε, “δεν μπορεί κανένας, από τη στιγμή που θεωρούμαστε ελεύθερη χώρα και πολίτες που ψηφίζουμε, να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο”.

“Παράνομο για μένα είναι να στερείς την ελευθερία του ανθρώπου”, τόνισε και συμπλήρωσε πως “αφού υπάρχει πανδημία γιατί να μην κλειστούν και οι άλλοι μέσα;”.

Κλείνοντας είπε κατηγορηματικά: “Θα συνεχίσω να είμαι αναγκαστική αρνήτρια του εμβολίου, γιατί δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω, δεν είμαι όμως έτοιμη να το κάνω”