Κυριάκος Βελόπουλος: Σκανδαλώδες να μην δημοσιοποιεί το πόθεν έσχες του εδώ και χρόνια ο Μητσοτάκης

1259

Δριμεία κριτική άσκησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν δημοσιοποιεί το πόθεν έσχες του, μιλώντας στον Focus Fm 103, 6 προαναγγέλλοντας παράλληλα αποκαλύψεις επί του συγκεκριμένου θέματος.

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει πόθεν έσχες. Από το 2021,22,23 δεν ξέρουμε τα περιουσιακά στοιχεία του Έλληνα Πρωθυπουργού. Από την εποχή δηλαδή που άρχισε να κυβερνάει και λίγο μετά. Δεν ξέρουμε τι περιουσία έχει. Δεν ξέρουμε πόσα έχει. Αυτός ο άνθρωπος τον οποίο έχουμε Πρωθυπουργό» τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συνέχισε λέγοντας: «Αν σε άλλη χώρα συνέβαιναν αυτά θα είχε παραιτηθεί. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που έχει κάνει νόμο για τον εαυτό του για το μαύρο χρήμα. Για να ξεπλένει χρήμα. Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός. Ή για να ξεπλένει το ακίνητο που αγόρασε με μαύρο χρήμα. Δύο οικόπεδα κι ένα σπίτι στα Ζαγοροχώρια που κοστίζουν 70 χιλιάδες. Με 70 χιλιάδες δεν παίρνεις ούτε 50 τετραγωνικά σπίτι. Έκανε νόμο αγοράς σπιτιών 30/12 ημέρα Παρασκευή για να δηλωθεί η αγορά στο υποθηκοφυλακείο τον επόμενο χρόνο. Όχι δηλαδή το 2022 αλλά το 2023. Και το Φεβρουάριο του 2023, το βράδυ στις 28/02 που έγιναν τα Τέμπη, συγκρούστηκαν τα τρένα και δολοφονήθηκαν τα παιδιά μας,  έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος νόμο με τον οποίο επιτρέπεται στον πολιτικό αλλά και όσους είναι υπόχρεοι να κάνουν πόθεν έσχες, να έχει μαύρα λεφτά στο σπίτι του όσα θέλει και να μην τα έχει δηλωμένα. Μετά από τρείς μήνες ο ίδιος έβγαλε άλλο νόμο ώστε η περιοχή του να μπει στην UNECO που σημαίνει ανεμογεννήτριες γιοκ! Ενώ γεμίζει με ανεμογεννήτριες τις περιοχές natura όπως για παράδειγμα τα Άγραφα».  


Επιπλέον, ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι «δεν μπορεί να πει με μαγικό τρόπο ότι θα μειώσει τις τιμές του λαδιού» τονίζοντας ότι η Ισπανία το έχει κάνει.

«Πως είναι δυνατόν το λάδι να είναι χρηματιστηριακό προϊόν, το λάδι το παράγει η Ελλάδα» επισήμανε χαρακτηριστικά.