Λαγονήσι: Σε καλό δρόμο οι έρευνες για τον «πιστολέρο» – Ενδεχομένως φρουρός κάποιου προσώπου ή σπιτιού ο δράστης

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση στο Λαγονήσι, όπου άγνωστος πυροβόλησε ανήλικους τραυματίζοντας έναν 16χρονο, το βράδυ της Παρασκευής (24/03).

Σύμφωνα με τις περιγραφές των παιδιών ο δράστης είναι από 35-45 ετών, μιλάει ρωσικά, είναι ελαφρώς αξύριστος και σωματώδης.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι δύο 16χρονοι.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» ανέφερε σήμερα, Τρίτη (28/03) στην εκπομπή «Live News», στο MEGA ότι οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε καλό δρόμο.

Σύμφωνα με στοιχεία από το «κάδρο» έχουν βγει τα παιδιά, αφού προέρχονται από οικογένειες που δεν φαίνεται να έχουν «πάρε-δώσε» με κακοποιούς.

Ενδεχομένως, κάποιο άτομο που σχετιζόταν με φρούρηση ή με την προστασία κάποιου σπιτιού, τα παρεξήγησε, καθώς νόμιζε ότι κινούνταν ύποπτα στην περιοχή.

Το τι έχει συμβεί και τον λόγο που έχει συμβεί το περιστατικό θα δοθεί από το άτομο που είχε προσλάβει το άτομο σεκιούριτι.

Μάλιστα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» εκτίμησε ότι μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες θα υπάρξει διαλεύκανση της υπόθεσης.