Λάκης Γαβαλάς: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νομίζω πως κάνει αναγκαστικά τηλεοπτική καριέρα»

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε το Λάκη Γαβαλά, ο οποίος απάντησε στο αν θα βρίσκεται του χρόνου στο My Style Rocks, αναφέρθηκε στη δήλωσή του για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ εξήγησε και την άρνησή του να ξαναπάει στη Μύκονο!

«Η ηλικία είναι ένας αριθμός που σου δίνει γνώση, ανάγκη να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να αναγνωρίζεις τις ικανότητές του και τις βλακείες του», είπε ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας που κλείνει αυτές τις ημέρες τα 70.

«Κάτι θα κάτσει τις επόμενες ημέρες σε σχέση με το My Style Rocks. Ανήκω στο ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks, αν κάτι άλλο με κάνει πιο ευτυχισμένο και μου δώσουν και αυτά που μου αντιστοιχούν, γιατί όχι; Θα ήταν χαριτωμένο να είμαι coach στο GNTM, νομίζω όμως ότι έχει κλείσει ήδη η ομάδα», συνέχισε ο ίδιος σχετικά με τα τηλεοπτικά του πλάνα.

«Είπα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ότι είναι σαν πιόνι. Φάγαμε μαζί με τα κορίτσια. Εγώ είπα για την ακρίβεια είπα ότι οι εκπομπές τη χρησιμοποιούν σαν πιόνι την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νομίζω πως κάνει αναγκαστικά τηλεοπτική καριέρα. Θα μου άρεσε να ζει στο Λος Άντζελες, και να έχει δίπλα της έναν 44χρονο καλλιτέχνη», συνέχισε σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αναφερόμενος, τέλος, στη δήλωσή του ότι δε θα ξαναπάει στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς είπε ότι «Πήγα και θα ξαναπάω μόνο για δουλειά στη Μύκονο. Ο δήμαρχος της Μυκόνου είπε ότι μιλάω άσχημα για το νησί, αλλά δεν ισχύει. Είμαι πια μεγάλος για να αντέξω το στρες του νησιού».