Λάκης Γαβαλάς: «Κάτι θα ξέρει το κανάλι, που δεν ξέρω εγώ, για να επέλεξε την Κατερίνα Καραβάτου»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το «My Style Rocks», αλλά και για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού.

Μιλώντας για όλα όσα ακούστηκαν και αναφορικά με το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο παιχνίδι μόδας, ο σχεδιαστής σημείωσε: «Δεν θα είμαι στο My Style Rocks γιατί ζητάω ένα κλίμα πολύ πιο αξιοπρεπές από αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει. Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι άλλο τις Παρασκευές και τα Σάββατα μου πέρα από τις σχολές που διδάσκω. Η οικονομική πρόταση ήταν καλή, άλλωστε τους φέρνω πάρα πολλά προϊόντα».

Ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν είχα δει ποτέ όρθια την Κατερίνα Καραβάτου. Όταν είχα συνεργαστεί λίγο μαζί της ήταν καθιστή. Κάτι θα ξέρει το κανάλι, που δεν ξέρω εγώ, για να επέλεξε την Κατερίνα Καραβάτου. Το οπτικό πεδίο έχει να κάνει με την παρουσιάστρια. Μπορεί όμως η Κατερίνα Καραβάτου να άλλαξε και να θέλει να παρουσιάσει εκπομπή μόδας».

Κλείνοντας, ο σχεδιαστής μόδας υπογράμμισε: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι του Acun ήθελαν να έχουν δύο άτομα από το GNTM οπωσδήποτε. Δεν τους ενδιέφερε ποιους».