Λάκης Γαβαλάς: Ο σχεδιαστής μόδας αποθεώθηκε σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι

Ο Λάκης Γαβαλάς περπάτησε στην πασαρέλα και συμμετείχε για καλό σκοπό στην επίδειξη της μεγαλύτερης σχολής μόδας του Παρισιού LISAA Mode Paris, στέλνοντας ένα μήνυμα για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων.

Το σόου πραγματοποιήθηκε στο Hotel de Ville de Paris και ο Έλληνας σχεδιαστής φόρεσε δημιουργία μιας μαθήτριας της σχολής.

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στην Πόλη του Φωτός, έδωσε συμβουλές στους φοιτητές και αποθεώθηκε στην πασαρέλα, ενώ τον παρακολουθούσαν πάνω από 500 άτομα στην επιβλητική αίθουσα του Hôtel de Ville, που αποτελεί το κεντρικό δημαρχείο του Παρισιού.

Με αφορμή μία έρευνα για τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων άνω των 60, ο γαλλικός σύλλογος Petits Frères des Pauvres προκειμένου να μιλήσει για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων, ανέθεσε στη LISAA (L’Institut Supérieur des Arts Appliqués), να ετοιμάσει ένα show. Άνδρες και γυναίκες άνω των 60 περπάτησαν στο ντεφιλέ, με δημιουργίες των φοιτητών από ανακυκλώσιμα υλικά, τοποθετώντας επίσης στο επίκεντρο το θέμα της βιωσιμότητας.