Λαμία: Διασωληνώθηκε 27χρονη ανεμβολίαστη με κορωνοϊό

Πληθαίνουν οι περιπτώσεις ανεμβολίαστων που νοσούν σοβαρά από τον κορωνοϊό, καθώς στο νοσοκομείο της Λαμίας διασωληνώθηκε 27χρονη από την περιοχή της Στυλίδας.

Η νεαρή γυναίκα είναι ανεμβολίαστη και έχει υποκείμενο νόσημα και αξιολογήθηκε ως πολύ σοβαρή η κατάστασή της για αυτό και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Στη ΜΕΘ Covid εισήχθησαν δύο ακόμη νέοι άνθρωποι 53 ετών από τους δήμους Καμένων Βούρλων και Μακρακώμης, αντίστοιχα. Ο πρώτος είχε προλάβει να κάνει μόνο μία δόση του εμβολίου, ενώ ο δεύτερος είναι ανεμβολίαστος, όπως όλοι όσοι νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στην Εντατική!

Στην Κλινική Κορωνοϊού ο δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια
Στη ΜΕΘ Covid του ΓΝ Λαμίας νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 11 ασθενείς, καθώς μέσα στα πολλά δυσάρεστα από το μέτωπο της πανδημίας, είχαμε και την ευχάριστη είδηση με την αποσωλήνωση ασθενή.

Έτσι μετά από μάχη 15 και πλέον ημερών, κατάφερε να πάρει εξιτήριο από την Εντατική ο 64χρονος δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια.

Σε αυτό το διάστημα, με τη βοήθεια του ακούραστου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας, κατάφερε να κερδίσει τον πιο σοβαρό γύρο στη μάχη που δίνει με τον ιό. Μεταφέρθηκε ήδη στο Πέτρινο κτίριο όπου θα παραμείνει εωσότου αρνητικοποιηθεί ή μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Από τις 11 Νοεμβρίου η ΜΕΘ Κορονοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύει συνεχώς 12 ασθενείς και κάποιες λίγες μόνο στιγμές 11, καθώς το 4ο κύμα και η νέα μετάλλαξη «όμικρον» χτύπησε για τα καλά τη Φθιώτιδα και γενικά τη Στερεά Ελλάδα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα, στη Φθιώτιδα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 13.000 κρούσματα, αριθμός που αντιστοιχεί περίπου στα κρούσματα όλης της Στερεάς τους πρώτους 8 μήνες του 2021!