Λατινοπούλου για ΣΥΡΙΖΑ: ”Θάψ’ τα όλα μη σας σκίσουμε” είναι το δόγμα τους

410

«Με την περίπτωση Παπαδημούλη έχουμε ένα τρομακτικό θέμα και το διακύβευμα είναι πάρα-πάρα πολύ σοβαρό» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Mea Culpa’’ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η νομικός και υποψήφια με τη ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Μεταξύ άλλων, η κ. Λατινοπούλου σημείωσε ότι «ουσιαστικά μιλάμε για την ελευθερία της έκφρασης και την ποινικοποίηση της πολιτικής κριτικής».
«Αυτό το οποίο προσπαθούν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να μας φιμώσουν. Από την άλλη όσοι προσπαθούν να μπλέξουν τη δική σας μήνυση με του κ. Παπαδημούλη το κάνουν εκ του πονηρού, συγκρίνουν μήλα με πορτοκάλια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εσείς δεχτήκατε απειλή κατά της ζωής σας από έναν άνθρωπο που έχει καταδικαστεί για εγκληματικές πράξεις. Έχετε δεχτεί τη σκληρή βία στο πρόσωπό σας από ανθρώπους με τέτοιες αντιλήψεις άρα είναι πασιφανές ότι όλο αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν για μια ακόμα φορά να θολώσουν τα νερά και να βγάλουν βολικά συμπεράσματα για αυτούς. Είναι γεγονός πως σκέφτονται με σταλινικούς όρους και το ρητό που τους χαρακτηρίζει είναι ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας. Άρα μας βλέπουν όλους σαν εχθρούς ενώ στην ουσία αυτό που εχθρεύονται είναι η ελευθερία της έκφρασης και την ίδια τη δημοκρατία», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Όσο για αυτά που βγαίνουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητας επιτρέψτε μου να θέσω ένα ερώτημα. Αδιανόητοι εκβιασμοί προς επιχειρηματίες, αδιανόητοι εκβιασμοί προς καναλάρχες, αδιανόητοι εκβιασμοί σε δημοσιογράφους, αδιανόητοι εκβιασμοί προς δικαστικούς, αδιανόητοι εκβιασμοί κρατικών λειτουργών για την τραγωδία στο Μάτι. «Θάψ’ τα όλα μη σας σκίσουμε» είναι το δόγμα τους άραγε ήταν κυβέρνηση ή εγκληματική οργάνωση η συγκεκριμένη!», τόνισε επιπρόσθετα.

Ερωτηθείσα αν γνώριζε ο κ. Τσίπρας, η κ. Λατινοπούλου απάντησε ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι».

https://youtu.be/KNFKhf1u040