Λατινοπούλου για κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Ντράπηκε και η ντροπή

«Ντράπηκε και η ντροπή με τη στάση της κυβέρνησης», έγραψε στο Tik Tok η αντιπρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’, ο οποίος θα ταφεί ως ιδιώτης στο Τατόι και όχι με τιμές αρχηγού κράτους.

«Αλήθεια γιατί χρειαζόταν κυβερνητική σύσκεψη για μία ιδιωτική κηδεία; Πόσος φόβος γα την αριστερά υπάρχει στο dna αυτής της Κυβέρνησης; Πόσο σανό μας πουλάνε; …  Στη χώρα μας το πολιτειακό έχει λυθεί 50 χρόνια τώρα. Καμία δημοκρατία δεν κινδυνεύει από μία κηδεία με τιμές αρχηγού κράτους σε κάποιον που υπήρξε νόμιμος αρχηγός του κράτους της», λέει μεταξύ άλλων η κ. Λατινοπούλου στο βίντεο-μήνυμά της.

@latinopoulou

Ντράπηκε και η ντροπή με τη στάση της κυβέρνησης. #fy #fyp #foryoupage #tiktok #king #greece #kingofgreece #konstantinos #greek #proudgreek #rightwing #shame #greekgoverment #nd #tiktokvideo #tiktokviral #greektiktok #viral #foryou #funeral #patriots #ελλαδα #πατριδα #βασιλιας #κηδεια #νδ #συριζα #ντροπη #ντροπησας

♬ πρωτότυπος ήχος – Latinopoulou Afroditi