Λευτέρης Πανταζής: «Η Κόνι δεν θέλει παιδιά στον γάμο της, γιατί θέλουν να περάσουν καλά, όχι να δυσκολευτούν»

Για τον γάμο της κόρης του, Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην απόφαση του ζευγαριού να απαγορεύσουν να έρθουν στο γάμο τους παιδιά. «Μας αρέσει η ιδέα να κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις του Μάριου. Στον γάμο μας δεν επιτρέπονται τα παιδιά», είχε πει η Κόνι Μεταξά.

Αναφορικά με αυτή της τη δήλωση, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Δεν θέλει παιδιά στον γάμο της η Κόνι, γιατί έχουν καλέσει τους φίλους τους, θέλουν αν περάσουν καλά. Οπότε, σκέφτηκε ότι αν είναι και τα παιδιά τους εκεί, ίσως δυσκολευτούν».

 

«Έχουν καλέσει 200 φίλους τους, που θα τους ακολοθήσουν στα Χανιά. Μια φορά παντρεύεσαι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφέρθηκε επίσης, στην «οδηγία» που του έδωσε η κόρη του να χάσει μερικά κιλά πριν τον γάμο της και ευχαρίστησε το κοινό για τα κοπλιμέντα που του κάνει για τη θεαματική του αλλαγή.  Σε συνέντευξή του πριν λίγο καιρό, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Η Κόνι μου είπε “αν δεν χάσεις 9 κιλά χοντρούλη, δεν με φέρνεις στον γαμπρό”. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4, γιατί αλλιώς η Kόνι δεν θα με αφήσει να την πάω στον γαμπρό».