Λουδάρος: Είχα πρόταση για κοινή εκπομπή με την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ο Αντώνης Λουδάρος έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση που είχε δεχτεί.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα κι υποστήριζαν πως… πέθανε.

«Ζω, είμαι καλά. Δεν έχω λόγια. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν αν είμαι καλά. Τι να πεις; Για μερικά κλικ παραπάνω…», είπε αρχικά.

Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει τηλεόραση, δήλωσε:  «Θα ήθελα να κάνω μυθοπλασία, ένα σίριαλ εποχής. Υπάρχουν πολύ ωραίες σειρές, ιστορικές. Φέτος ξεχώρισα το Maestro. Μου άρεσε πολύ».

Αναφορικά με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, με την οποία είναι καλός φίλος, αλλά και την εκπομπή της, η οποία τελικά δεν θα γίνει, είπε: «Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μού είχε πει να κάνουμε μαζί την εκπομπή στον ΑΝΤ1. Έγινε μια τέτοια συζήτηση, αλλά λόγω θεάτρου, επειδή ήταν Σάββατο και Κυριακή, δεν γινόταν».

Τέλος, όταν η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε με ποια παρουσιάστρια, θα συνεργαζόταν με κλειστά μάτια, ο ηθοποιός απάντησε: «Θα συνεργαζόμουν με εσένα. Γιατί έχεις μια καθαρότητα στα πράγματα και μου αρέσεις πολύ. Και με τη Ναταλία Γερμανού, που εκτιμάει τους ανθρώπους που είναι δίπλα της. Αυτό βγάζει προς τα έξω».