Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη για τη δυσκολία να μείνει έγκυος

354

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της και τις αγωνίες που έχει. Όπως είπε στην Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε δημόσια ότι είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα.

«Ήμουν πολύ περίεργα. Ήταν κάτι που συνέβη από μεγάλη χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία.

Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ήξερα να το είχα κάνει στα 25 μου…

Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας ομαλός δρόμος, θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα. Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 30, 35 και τα 40 σου».

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της με τα social media, τα οποία τόνισε ότι είναι μέρος της καθημερινότητάς της, όπως και η επικοινωνία με τον κόσμο.

«Τώρα το κάνω λιγότερο, επειδή ο κόσμος έχει τη διάθεση να με προστατέψει και να πει τη δική του εμπειρία, μου ήρθαν πληροφορίες που ήταν παραπανίσιες για την κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες δεν έχουν πάρει ενδεχομένως από το περιβάλλον τους την υποστήριξη ότι τα κατάφεραν σε μία δυσκολία», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.