Μακρυπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: Δεν θυμάμαι την πρώτη καταγγέλλουσα

Δεν επιβεβαίωσε με την κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η Ζέτα Μακρυπούλια, ισχυρισμούς και περιστατικά, τα οποία έχει προβάλλει η πλευρά της πρώτης γυναίκας που έχει κατήγγειλε τον ηθοποιό για βιασμό της. Μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη καταγγέλλουσα έχει υποστηρίξει ότι ο κατηγορούμενος την είχε καλέσει για να αναλάβει ρόλο στην παράσταση «Κουζίνες» στο θέατρο «Ήβη». Επίσης έχει καταθέσει, ότι είχε συναντήσει στις τουαλέτες του θεάτρου τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία και της είχε μιλήσει.

Ωστόσο, στην κατάθεσή της σήμερα στο δικαστήριο η κυρία Μακρυπούλια, ανέφερε ότι δεν θυμάται να είχε γίνει συζήτηση για προσθήκη ρόλου στη συγκεκριμένη παράσταση, στην οποία συμμετείχε και η ίδια, ούτε, όμως, θυμάται, όπως είπε, την πρώτη καταγγέλλουσα, παρά μόνο την μητέρα της, επίσης ηθοποιό. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η κατάθεση της ηθοποιού Ουρανίας Σχίζα, η οποία και εκείνη ανέφερε στο δικαστήριο, ότι δεν είχε ακούσει τίποτα για προσθήκη ρόλου στην παράσταση «Κουζίνες», ενώ ανέφερε ότι δεν έχει εικόνα της καταγγέλλουσας.

«Δεν υπήρξε ανάγκη να συμπληρωθεί ρόλος στο συγκεκριμένο έργο» ανέφερε από την πλευρά του ο Τάσος Χαλκιάς, ενώ ερωτηθείς για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε: «Ήταν άψογη η συνεργασία μου με τον Π. Φιλιππίδη. Απλά ο κ. Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος τελειομανής. Αυτή η τελειομανία που τον διακατέχει – ή και μανία μπορώ να πω – αφορά τη δουλειά. Μπορεί να ήταν σκληρός πολλές φορές, μπορεί να ξεπέρασε τα όρια, αλλά αυτό ήταν στο πλασίο της δουλειάς».

Η κατάθεση Μακρυπούλια

«Θυμάμαι την μητέρα της καταγγέλλουσας, όχι την ίδια την καταγγέλλουσα και κόρη της. Δεν την γνωρίζω» είπε ξεκινώντας την κατάθεσή της η κυρία Μακρυπούλια.

Πρόεδρος: Εκείνη σας αναφέρει στο θέατρο «Ήβη», κατέθεσε ότι την συναντήσατε στη τουαλέτα και της είπατε κάτι ..

Ζ. Μακρυπούλια: Δε θυμάμαι το κορίτσι, ούτε θυμάμαι ότι να είπα κάτι.

Πρόεδρος: Θυμάστε κάποιο κορίτσι για το οποίο θα υπήρχε προσθήκη ρόλου για εκείνο στην παράταση;

Ζ. Μακρυπούλια: Όχι, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Πρόεδρος: Η ίδια κατέθεσε ότι της είπατε ότι «ά θα είστε μαζί μας τώρα». Της το είπατε, λέει, όταν την είδατε στην τουαλέτα. ..