Μαλέσκου: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της (βίντεο)

Λίγο πριν το φινάλε της σεζόν.

 

Τεταμένο φαίνεται πως είναι το κλίμα μεταξύ των συντελεστών του στο «Love it». Λίγο πριν το τέλος της σεζόν έγιναν αποχωρήσεις από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με την ίδια να ρίχνει τα καρφιά της σήμερα on air.

Συγκεκριμένα, παραιτήθηκαν η αρχισυντάκτρια Δήμητρα Παλούδη και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος που είχε την επιμέλεια περιεχομένου του «Love it», αλλά και συμμετοχή μπροστά από τις κάμερες. H αποχώρηση της πρώτης έγινε χτες ενώ σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του δεύτερου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μάλιστα, ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή στέλνοντας ένα μήνυμα χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα. Ειδικότερα είπε: «Αυτές τις μέρες και ιδίως χθες συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Σπουδαιολογούμε και βάζουμε σε προτεραιότητα πράγματα τα οποία δεν αξίζει πραγματικά. Όλα έρχονται και παρέρχονται, συγκεκριμένα πράγματα είναι αυτά που μένουν. Και είναι πρέπει να δίνουμε βαρύτητα. Από σήμερα, τα ξημερώματα δηλαδή, αλλάζω. Αλλάζω πλεύση και τρόπο σκέψης. Πάμε να κάνουμε focus μόνο σε αυτά που είναι σημαντικά».