Μάρα Ζαχαρέα: Τα παιδιά μου δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία

Η Μάρα Ζαχαρέα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μίλησε για τα παιδιά της και τον Θοδωρή Ρουσόπουλο. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο.  απορρίπτονται.

«Μετά το δελτίο πάω σπίτι μου και αυτό το διάστημα βλέπω Σασμό. Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία, δεν το έχουν εκδηλώσει και δεν τα πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση. Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία και κάνει τώρα το διδακτορικό του, αλλά θέλει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική και την εικονογράφιση. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα» ανέφερε για τα επαγγελματικά σχέδια των παιδιών της.

«Θα ήθελα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου, αλλά νομίζω ότι μία σκληρά εργαζόμενη μητέρα σε όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται, το ίδιο θα πει» είπε στη συνέχεια η Μάρα Ζαχαρέα.

«Για να πάω στην Πάρο μόνιμα θα πρέπει να με ακολουθήσει και ο Θόδωρος. Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά αλλά είναι όλα μέσα στη ζωή τελικά» σχολίασε για τον σύζυγό της.