Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Εξηγεί γιατί έγινε έξαλλη με την σερβιτόρα ενώ δεν βρίσκεται σε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη

Μια επική φάρσα έστησε ο Σάκης Κατσούλης στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τις ανάγκες της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης και η Μαριαλένα θα παραχωρούσαν συνέντευξη στην εκπομπή του Mega. Η σερβιτόρα που τους προσέφερε τον καφέ, αγκάλιαζε, μίλαγε τρυφερά και πείραζε τον Σάκη, ενώ αγνοούσε παντελώς την Μαριαλένα, κάτι το οποίο την έκανε έξαλλη.

Οι αντιδράσεις της Μαριαλένας και η έκρηξη ζήλειας και θυμού ήταν επικές, μέχρι την στιγμή που της αποκάλυψαν ότι είναι… πλάκα.

«Εγώ έχω πρόβλημα με δύο πράγματα και ο Σάκης τα ξέρει πολύ καλά. Είχε πει στην κοπέλα τι με ενοχλεί. Το πρώτο είναι το να ξέρω ότι ο Σάκης μου λέει ψέματα και μου τα λέει μέσα στην μούρη μου. Καταλάβαινα από την αντίδραση του Σάκη ότι κάτι δεν πάει καλά. Και το δεύτερο είναι όταν κάποιος να μη με βλέπει. Να είναι μπροστά μου και να κάνει σα να μην υπάρχω» δήλωσε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στο ερώτημα τι σημαίνει το «τελειώσατε» που του έλεγε η Μαριλένα όταν είχε εκνευριστεί, ο Σάκης απάντησε πως εκείνη εννοούσε ότι «δεν θα ξανά μιλήσουμε ποτέ εννοούσε».

«Ακόμα και με έναν φίλο σου, ακόμα και αν νιώσεις ότι σου λέει ψέματα και ότι σε κοροϊδεύει, τους λες ‘’άει φύγε’’» είπε γελώντας η Μαριαλένα. «Το 99% θα έκανε έτσι. Ακόμα κι εγώ τώρα που το παίζω κουλ, αν ερχόταν σερβιτόρος και έκανε τα ίδια, θα είχα κακή αντίδραση» τόνισε ο Σάκης Κατσούλης.