Μαρίνα Ασλάνογλου: «Κάθε τρεις μήνες έκανα και μια εξωσωματική»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της προσωπικής της ζωής. Καλεσμένη στο Στούντιο 4, η γνωστή ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά: «Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τα σκοτεινά μας διαστήματα, αλλά το πως το μεταβολίζεις αυτό και το βγάζεις από πάνω σου και το διαχειρίζεσαι είναι στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει δύσκολα, δεν έχω στεναχωρηθεί, δεν έχω αγχωθεί. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές. Σχεδόν ένα χρόνο κράτησε αυτό γιατί τις έκανα απανωτά, δηλαδή κάθε τρεις μήνες έκανα και μια εξωσωματική», εξομολογήθηκε.

Σε συνέχεια των δηλώσεων της η Μαρίνα Ασλάνογλου τόνισε: «Είχε μπει ο οργανισμός μου σε αυτό το mood, το να είμαι έτοιμη στο να το κάνω και να το παλέψω. Είπα πως θα αφοσιωθώ σε αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί projects».

Η ηθοποιός συμπλήρωσε μεταξύ άλλων στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης: «Μέχρι και πέντε μηνών έπαιζα στο θέατρο. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει μια ηρεμία, γιατί όλοι σου λένε να μην αγχώνεσαι. Δεν γίνεται όμως να μην αγχωθείς, θα αγχωθείς. Παρόλα αυτά σου εξηγεί ο γιατρός, πως δεν είναι ασθένεια η εγκυμοσύνη και ότι έκανες πριν, θα κάνεις τα ίδια και τώρα αλλά με μια μικρή προσοχή, γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Και στεναχωρήθηκα και αγχώθηκα αλλά δεν τα έβαλα ποτέ κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά.