Μαρίνα Πατούλη: Δεν έχω χωρίσει, τον Γιώργο τον αγαπώ

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε ανοιχτά.

 

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με τον χωρισμό της από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Με αφορμή μία ζωντανή σύνδεση η κ. Πατούλη αναφέρθηκε στην κρίση στον γάμο της, διευκρινίζοντας πως δεν έχει χωρίσει με τον σύζυγό της.

«Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίσεις»

«Πράγματι ένα κύμα αγάπης από όλες αυτές τις γυναίκες με αγκάλιασε, όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Βέβαια πάντα, πέρα από το προσωπικό μου θέμα, είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα ισότητας των φύλων» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Όσον αφορά το προσωπικό μου θέμα, καλό είναι αυτές τις μέρες, τις Άγιες μέρες, να μπούμε όλοι σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Δεν έχω χωρίσει, γιατί ακούω και αν λέγομαι ‘κα. Πατούλη’. Όλες οι σχέσεις περνούν κρίσεις. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους και οικογενειακά. Θα πρέπει να πιστεύουμε πάνω από όλα στο ότι ο Θεός μας δίνει δύναμη να αγωνιζόμαστε για την οικογένεια και τα παιδιά μας».

«Τον Γιώργο τον αγαπώ»

«Προσπαθώ να αντλώ δύναμη μέσα από την προσφορά στις γυναίκες. Παίρνω έμπνευση μέσα από την αγάπη του παιδιού μου. Τον Γιώργο τον αγαπώ. Και με αυτό το πείσμα θεωρώ ότι θα περάσουμε αυτό το δύσκολο Πάσχα προσδοκώντας μία Ανάσταση στις ζωές μας» κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα: