Μάριος Αθανασίου: «Έπινα μπύρες για να καταφέρω να παίξω στο τελευταίο επεισόδιο της “Ντόλτσε Βίτα”»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου και αναφέρθηκε στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση και τα συναισθήματα που είχε.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη «Ντόλτσε Βίτα».

Υπενθυμίζεται πως ο Μάριος Αθανασίου είχε εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς, που έπαιζε στο Mega από το 1995 έως το 1997, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

«Ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα από το άγχος. Σηκώθηκα και περπάτησα στη σκηνή σαν ρομπότ. Το μυαλό μου δεν έδινε εντολή στα πόδια. Ήπια μπύρες, πριν το γύρισμα», είπε αρχικά.

«Δεν καταλάβαινα τίποτα. Δεν ήξερα καν ποιος είναι ο σκηνοθέτης και ποιος ο βοηθός. Ήταν η πρώτη μου επαφή με την κάμερα. Και φανταστείτε, εγώ δεν πίνω καν. Μπύρα ούτε τώρα δεν πίνω στη ζωή μου. Αυτό που έκανα, φυσικά και δεν το προτείνω στους συναδέλφους μου. Το έκανα μια φορά και δεν το ξαναέκανα», συμπλήρωσε ο Μάριος Αθανασίου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με την κατάθλιψη.

«Την πέρασα δύο φορές και την ξεπέρασα μόνος. Μπορεί να μην το έκανα με σωστό τρόπο. Τα όποια θέματα έχει ο καθένας, αν τα λύσει μόνος ή με κάποιον φίλο, μπορεί να μην τα λύσει σωστά. Προφανώς ο ειδικός το κάνει καλύτερα, μπορεί όμως, αυτή η διαδρομή να έχει μεγαλύτερο κέρδος», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για το #metoo.

«Όλα αυτά τα χρόνια, ξέραμε τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ο καθένας. Αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα να γίνουμε ομάδα. Τώρα συνέβη αυτό και αυτό ήταν το μεγάλο κέρδος αυτής της ιστορίας», τόνισε κλείνοντας.