Μάρω Κοντού: «Έγινα έξαλλη, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Μάρω Κοντού, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για διάφορα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν ότι παίρνει πολλά λεφτά από συντάξεις και πνευματικά δικαιώματα.

«Έγραφαν για μένα ότι παίρνω τόσα πολλά λεφτά και παραπονιόμουν ότι η σύνταξη του ηθοποιού είναι πολύ μικρή. Πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής», είπε αρχικά η Μάρω Κοντού.

Η Μάρω Κοντού συνέχισε: «Δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ το χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είναι 770 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ γιατί μου γράφανε “δεν ντρέπεστε κυρία Κοντού να παίρνετε τόσα πολλά λεφτά”».

«Ένας άλλος έγραφε “άσε μας ρε Μάρω, ψεύτρα”. Έξαλλη έγινα και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Έκατσα και απάντησα σε όλους. Ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από μένα. Να πουν ότι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία», πρόσθεσε επίσης η Μάρω Κοντού.

Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, Η Γη της Ελιάς και πρωταγωνιστεί με την Άντζελα Γκερέκου η οποία υποδύεται την κόρη της, είπε:

«Με την Άντζελα Γκερέκου γνωριζόμασταν μόνο κοινωνικά. Εγώ ήμουν πολύ φίλη με τον Τόλη στα νιάτα μας. Δεν είχαμε βρεθεί ποτέ σε ταινία. Είχαμε κοινές παρέες. Ήταν πολύ χαρούμενος ο Τόλης που εγώ θα κάνω τη μητέρα της Άντζελας. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, μου έστελνε χαιρετίσματα».

Και για τη σειρά τόνισε: «Ο Νικόλας δεν είναι ο φονιάς. Μεγάλη σημασία έχει το ποιος άλλαξε την διαθήκη. Από όλα αυτά που σκεφτόμαστε τίποτα δεν ισχύει. Θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες. Ανυπομονώ για μια σκηνή που έχω με το Δημήτρη. Έχουμε μια πολύ ωραία συνάντηση. Έρχεται ορεξάτος και εγώ είμαι πιο ορεξάτος από αυτόν. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με το σενάριο. Μου αρέσει πάρα πολύ. Το βλέπω σπίτι μου, δεν χάνω επεισόδιο και χαίρομαι και τα νέα κορίτσια».