Μαστοράκης : Η αινιγματική του ανάρτησή για τον Λιγνάδη

Τι δήλωσε ο Νίκος Μαστοράκης.

 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προφυλακίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου και θα μείνει μέχρι τη δίκη του.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση, ο Νίκος Μαστοράκης τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ωστόσο, ο ειρωνικός τόνος της εν λόγω ανάρτησης με τίτλο «Με τον Λιγνάδη στην φυλακή», προκαλεί πολλά ερωτήματα, αναφορικά με το τι ακριβώς θέλει να πει, τι πιστεύει και τι προτείνει ο κ. Μαστοράκης.

«Η κοινωνία θα μας θα είναι ασφαλέστερη. Τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν πια. Παιδόφιλοι, βιαστές, ανώμαλοι θα κρυφτούν στο καβούκι τους. Οι βίαιοι σκηνοθέτες θα γίνουν αρνάκια. Οι αλαζόνες πρωταγωνιστές θα ανεβάσουν τα φερμουάρ για τα καλά. Οι καθηγητές-αρπακτικά σε σχολές και σχολεία θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Πατεράδες θα πάψουν να ασελγούν στα ανήλικα παιδιά τους. Χιλιάδες αρσενικά θα καταλάβουν τι σημαίνει “όχι.” Θα γίνουν σαφέστερες οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο φλερτ και τη σεξουαλική κακοποίηση. Οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων θα γίνουν πιο καθαρές. Οι νόμοι θα γίνουν πιο αυστηροί» γράφει.

Παράλληλα, αναφέρεται τόσο στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, όσο και στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «Η Μενδώνη θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Ο Τσίπρας θα καταφύγει στον Κουφοντίνα για αντιπολίτευση».

«Ο όμορφος κόσμος μας θα είναι πιο ηθικός και θα συνεχίσει να είναι αγγελικά πλασμένος» καταλήγει…