Μέγκι Ντρίο: Τι απαντά στον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλιά της για την Παρασκευή

Το μοντέλο θέλησε να διευκρινίσει την τοποθέτησή της.

 

Η Μέγκι Ντρίο μας έχει συνηθίσει στις… αμφιλεγόμενες δηλώσεις ήδη από όταν βρισκόταν ακόμη στο σπίτι του GNTM.

Αυτή τη βδομάδα, για ακόμη μια φορά, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αυτή τη φορά εξαιτίας των σχολίων που έκανε για την επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Παρασκευή Κερασιώτη που αυτό το διάστημα εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί της Μυκόνου προκειμένου να βιοποριστεί.

Η Μέγκι Ντρίο, μίλησε στο Happy Day για το μέλλον της και αναφέρθηκε με ιδιαίτερο τρόπο στην Παρασκευή, προκαλώντας σάλο με τις δηλώσεις της.

«Αδυνάτισα γιατί στο τέλος του μήνα θα πάω για τα fitting της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και θα περπατήσω για το Maison Valentino, τον Φεβρουάριο και φθάνω εκεί στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νομίζω ότι αυτό ήθελαν όσα κορίτσια μπήκαν στο GNTM, να γίνουν μοντέλα. Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο. Όπως η Παρασκευή.

»Είμαι συγκλονισμένη. Υποτίθεται ότι ήταν φαβορί μοντέλο στο Λονδίνο. Επομένως Elite στο Λονδίνο, πού είσαι; Η συγκεκριμένα μάλλον δεν το ήθελε πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Μέγκι, μετά τον σάλο, θέλησε να απαντήσει μέσω του «Πρωινού» και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Η Παρασκευή δουλεύει σερβιτόρα στη Μύκονο. Δεν θίγουμε κανέναν σερβιτόρο. Έχω δουλέψει κι εγώ σε μπαρ, νύχτα. Όλοι έχουμε περάσει από αυτές τις δουλειές. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με τη δουλειά. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Αυτό που λέω είναι ότι το κορίτσι θέλει να ζήσει αυτό που ζει, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για την εμπειρία και μετά να δώσει βάση στη μόδα», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Ήταν σε ένα reality, την μπούσταραν τόσο πολύ. Είμαι μια κοπέλα που δεν πήρε μπουστ, εκείνη τη στήριξαν όλοι στον χώρο. Την έβγαλαν τόσο πολύ μπροστά, της έκαναν σύμβαση με το Elite στο Λονδίνο. Πριν από ένα μήνα είχε κάνει καμπάνιες. Μην ξεχνάμε ότι δεν βγαίνουν άφραγκοι από το GNTM.

»Ας πούμε η Καζαριάν δεν πήγε ποτέ να δουλέψει στη Γερμανία. Δεν έχω ακούσει να κάνουν δουλειές οι νικήτριες με βάση τα συμβόλαιά τους. Δεν είπα ποτέ ότι είναι κακό να είσαι σερβιτόρος αλλά αν εγώ είχα τις ίδιες ευκαιρίες θα τις έπιανα από τα αυτιά».