Μέισι Μπάιντεν: Στην Κρήτη η εγγονή του Τζο Μπάιντεν

Για διακοπές και όχι μόνο.

 

Σεμνά και ταπεινά έφτασε στην Κρήτη η εγγονή του Τζο Μπάιντεν. Αν και συγγενής του πλανητάρχη απέφυγε τις «επισημότητες» και έτσι το μεσημέρι της Τρίτης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Τόσο η ίδια όσο και η συνοδεία της – Αμερικανοί πράκτορες και τοπική ΕΛ.ΑΣ. – ήταν απολύτως διακριτικοί, αφού δεν ήθελαν να τραβήξουν τα βλέμματα.

Η κοπέλα ήρθε στην Κρήτη για συγκεκριμένο λόγο, συνδυάζοντάς το πάντως με ολιγοήμερες διακοπές προς το Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας Cretalive, η νεαρή θα αναχωρήσει από την Κρήτη, σήμερα Πέμπτη.

Ποια είναι η εγγονή του Τζο Μπάιντεν

Η Μέισι είναι η μικρότερη από τα παιδιά του Τζο, Χάντερ και Κάθλιν Μπάιντεν. Όπως τα αδέρφια της, συνόδευσε τον παππού της σε διεθνή ταξίδια -όπως, μεταξύ άλλων, σε Κολομβία και Κένυα- όταν ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Chicago Tribune, είναι φίλη με τη Σάσα Ομπάμα. Πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, έπαιζαν μπάσκετ μαζί και ήταν και οι δύο νέες, όταν ο πατέρας της Σάσα και ο παππούς της Μέισι ανέλαβαν τα ηνία των ΗΠΑ.

Ακόμη και ο Τζο Μπάιντεν έχει μιλήσει για τη στενή σχέση της Μέισι με τη Σάσα: «Η καλύτερη φίλη της είναι η Σάσα. Ο Μπαράκ και η Τζιλ, αλλά και όλη η οικογένεια, ήμασταν όλοι εκεί στην αποφοίτησή τους από το λύκειο».

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την εγγονή του Προέδρου των ΗΠΑ, η οποία έσπασε το στιλιστικό πρωτόκολλο και εμφανίστηκε στην ορκωμοσία του με αθλητικά παπούτσια.