Μεσσήνη: Ο γιος του ζευγαριού βρήκε νεκρούς τους γονείς του – «Ήταν αγαπημένοι, δεν έκαναν φασαρίες»

243

Ως ένα αγαπημένο ζευγάρι, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ με φασαρίες και βίαια περιστατικά την μικρή κοινωνία της Μεσσήνης και την παραλιακή Μπούκα, περιγράφει στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είναι συγκλονισμένος με την οικογενειακή τραγωδία, αφού τόσο ο 81χρονος όσο και η 61χρονη σύζυγος του ήταν ιδιαίτερα γνωστοί.

Η νέα οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι στην περιοχή Μπούκα της Μεσσήνης, όταν ο γιος του ζευγαριού βρήκε νεκρούς τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο πατέρας του είχε σκοτώσει τη μητέρα του και είχε αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, ο 81χρονος δράστης φέρεται να δολοφόνησε την 61χρονη σύζυγό του την ώρα που εκείνη κοιμόταν χτυπώντας τη στο κεφάλι με μία βαριοπούλα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του καταφέρνοντας στο σώμα του τραύματα με μαχαίρι!

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο κάτοικος της περιοχής το ζευγάρι των ηλικιωμένων ήταν ιδιαίτερα γνωστό στην Μεσσήνη εξαιτίας των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων:

«Μιλάμε για μια οικογένεια που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και δείγματα βίας στο παρελθόν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί τους ανθρώπους τους γνωρίζαμε. Είναι σεβαστοί και ιδιαίτερα γνωστοί σε όλους. Εδώ είμαστε μια τοπική μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε για αυτό και έχουμε πέσει από τα σύννεφα με αυτό που έχει συμβεί. Μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Ναι μεν υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον 81χρονο να έχει αφαιρέσει τη ζωή της 61χρονης με βαριοπούλα και στη συνέχεια να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο από την αστυνομία μας είπαν να περιμένουμε την τελική πραγματογνωμοσύνη κάτι που μας βάζει σε σκέψεις μήπως συνέβη τελικά κάτι άλλο. Η οικογένεια έχει δυο παιδιά μεγάλα που ζουν στην Καλαμάτα και ξέρω πως ασχολούνται με την αγροτική γη. Μάθαμε πως ο γιος τους βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι».

Πρώτος κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε ο γιος του ζευγαριού ο οποίος υποστήριξε ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και δεν καυγάδιζε, αποδίδοντας την τραγωδία στο γεγονός ότι ο πατέρας του που ασχολείτο επαγγελματικά με γεωτρήσεις και ως καλλιεργητής γης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, το τελευταίο διάστημα.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση και από τον δεύτερο γιο δράστη και θύματος, αλλά και από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τι οδήγησε στην τραγωδία.