Μία Mercedes 300 SL Gullwing του 1957 σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο «ψάχνει» νέο ιδιοκτήτη! (Pics)

Μία σπάνια Mercedes-Benz 300SL του 1957 αναζητά νέο ιδιοκτήτη και φαίνεται να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.


Η λίστα δημοπρασιών Bring A Trailer αποκαλύπτει ότι μεταξύ του 2014 και του 2016, το αυτοκίνητο βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναπαλαιώθηκε ολοκληρωτικά.


Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, το αυτοκίνητο επέστρεψε στην αρχική του απόχρωση του Blaugrau αφού προηγουμένως επέστρεψε σε γυμνό μέταλλο.

Στην αποκατάσταση επίσης τοποθετήθηκαν εργοστασιακοί τροχοί 15 ιντσών βαμμένοι στην ίδια απόχρωση με το αμάξωμα. 

Επιπλέον, το εσωτερικό διαθέτει επένδυση σε μπλε-γκρι καρό υφασμάτινα καλύμματα στα καθίσματα με λεπτομέρειες από μπλε δέρμα περιμετρικά και στις πλάτες των καθισμάτων, στα πάνελ των θυρών, τα περβάζια και την κεντρική κονσόλα ανάμεσα από τα καθίσματα.

Κατά τη διάρκεια της αναπαλαίωσης, ο τυπικός εξακύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας ​​των 3.0 λίτρων της 300SL επισκευάστηκε ολοκληρωτικά και συνεχίζει να συνδυάζεται με τετρατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και πίσω διαφορικό με τυπική αναλογία 3,64: 1.


Το αυτοκίνητο πρόσφατα δέχθηκε και μια σειρά από φινιρίσματα και λεπτομέρειες στο χώρο του κινητήρα, καθώς και συντήρηση  φρένων.  Τα μπουζί και η μπαταρία αντικαταστάθηκαν επίσης.

Τη στιγμή αυτή, το αυτοκίνητο είχε ήδη προσελκύσει την υψηλότερη προσφορά των 1.050.000,00 δολαρίων και απομένει ακόμα μία εβδομάδα για την λήξη της δημοπρασίας.