Μικρούτσικος: Αποδομεί την επιτυχία του Survivor

Μικρούτσικος

… Μέσα σε λίγες προτάσεις.

 

«Τηλεοπτικό κομάντο» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του «Πρωινού» κατά την αποχώρησή του από το στούντιο του Alpha, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Μάλιστα, ο διάσημος παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για την τεράστια επιτυχία του φετινού Survivor αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως η επιτυχία αυτή να μην είναι και τόσο μεγάλη όσο θέλουν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ να την παρουσιάσουν.

Η… αποδόμηση της επιτυχίας του Survivor

«Αυτά τα 45άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού. Διότι το 45άρι-50άρι να το έχεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα σου. Εκεί είναι όλοι τους στο 27-28, μια ξύδι μια λάδι. Όταν τελειώνουν αυτά κάνει τα 45άρια, τα 50άρια. Είναι το talk of the town, αλλά δεν είναι τόσο όσο θέλουν να λένε μεγενθύνοντας τα αποτελέσματα στη 1 ή 1.30. Βεβαίως, έξυπνα φερόμενος με τους αριθμούς, ο Τούρκος εκεί έχει βάλει και τα πιο σημαντικά! Μπορούσε να κάνει πιο μικρά και παραπάνω επεισόδια. Κάνει πιο μεγάλα για να μένει μόνος του και την ώρα της ψηφοφορίας να κάνει άνετα 50% και πού είσαι ακόμα…» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο ίδιος θα παρουσίαζε το Survivor;

«Αν ήταν να τρέχω, δεν θα το παρουσίαζα. Αν ήταν να διαπραγματευτώ τις συγκρούσεις των παιδιών, μοναδικά θα το παρουσίαζα. Ίσως να το παρουσίαζα και καλύτερα, αλλά μεταξύ μας ότι κρατά ένα μέτρο ο Λιανός βοηθά να μη γεράσει πριν την ώρα του. Μερικά πράγματα αν τα γκαζώσεις, γερνάνε πριν την ώρα τους. Μπορεί να παίρνεις μεγαλύτερους αριθμούς αλλά μετά θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο χρόνο αποχής για να αποτοξινωθείς από αυτό» απάντησε.

Όσο για τη δική του επιστροφή στην τηλεόραση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Πάμε τώρα για Σεπτέμβρη. Υπάρχουν πάρα πολλές σκέψεις. Δεν υπάρχει κάποια μορφοποιημένη. Έχουμε μία λογική Fame Story από τη μία, αλλά και μια σειρά άλλων εκπομπών. Θεωρώ τον εαυτό μου ένα είδος τηλεοπτικού κομάντο».