Μικρούτσικος κατά Κωνσταντίνου Εμμανουήλ – «Μπήκε διατεταγμένα στο Survivor, είναι τηλεοπτική κατάντια»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor, καθώς από την ημέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης έχει καταφέρει να ασχολούνται όλοι μαζί του και ειδικότερα το τελευταίο διάστημα με τα υπονοούμενά του για τη σχέση του Άρη Σοϊλέδη με τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Με αφορμή αυτά τα σχόλια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε, χαρακτηρίζοντάς τον «τοξικό».

 

«Αυτό το παρατράγουδο, με το όνομα Κωνσταντίνος, με την απέραντη τοξικότητα, τη μπουρδολογία και τον απίστευτο εγωισμό, μας το σερβίρουν ως οριακή συμπεριφορά; Αυτή δεν είναι οριακή συμπεριφορά. Τι είναι τούτο ‘δω;

Κι αυτή η ομάδα, έχει αυτόν, τον Τάκη Καραγκούνια κι άλλη ομάδα έχει την άλλη τη Βρισηίδα που γκρινιάζει συνέχεια. Τι πράγματα βλέπουμε;», είπε φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Όταν μιλάει εκείνος, το βάζω στο mute. Δεν μπορώ άλλο. Μα τι περσόνα; Είναι η τοξικότητα εις τη νιοστή. Έχει μπει διατεταγμένα, του έχουν δώσει αέρα και τον αφήνουν. Είναι τηλεοπτική κατάντια αυτό. Εγώ δεν θα του επέτρεπα να παραμείνει και το λέω με την έννοια ότι πιστεύω πως θα μείνει, γιατί το θέλει η παραγωγή, για να δημιουργείται όλο αυτό. Δεν έχουν και τίποτα άλλο, τα έxoυν πει όλα».

 

Τέλος, εξοργισμένος τόνισε πως στο ριάλιτι επιβίωσης, η ψηφοφορία κάθε άλλο παρά δίκαιη είναι. «Όταν η ψηφοφορία έχει διάρκεια 1,5 ώρα, είναι πολύ απλό να κρατήσεις κάποιον. Καταλαβαίνετε τι λέω. Πόσο κακής ποιότητας είναι αυτό, τι βλακεία, ηλιθιότητα. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται», είπε κλείνοντας.