Μοσχάτο: Βρίσκει απέναντί του και τους υπαλλήλους του ο Κομπόγιωργας – “Εξαπατηθήκαμε κι εμείς”

283

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση του θανάτου του λογιστή, ο οποίος αποδίδεται σε δολοφονία από την 47χρονη μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο. Την ώρα που οι Αρχές αναζητούν νέες πληροφορίες για την απάτη που φέρεται να είχε στήσει ο Νίκος Κομπόγιωργας, Και οι 3 εργαζόμενοι στην ασφαλιστική του εταιρεία φαίνεται πως εξαπατήθηκαν από τον 50χρονο. Οχι μόνο δούλευαν για τις απάτες του, αλλά είχαν πειστεί και του είχαν δώσει όλες τους τις οικονομίες για να τις επενδύσει και να τους επιστρέψει τα επιπλέον χρήματα, δηλαδή τις αποδόσεις που τους είχε υποσχεθεί.

Ωστόσο, εκτός από τα χαμένα κεφάλαιά τους, έχουν να πονοκεφαλιάζουν και για τις εταιρείες leasing από τις οποίες αγόραζε ο 50χρονος αυτοκίνητα. Ζητούν οι εταιρείες τα αυτοκίνητά τους από τους τρεις εργαζόμενους, που ξαφνικά βρέθηκαν υπόλογοι. Μέσω των δικηγόρων τους, τονίζουν ότι δεν γνωρίζουν τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των οχημάτων. Μάλιστα θα στείλουν κι εξώδικο στις εταιρείες leasing τονίζοντάς τους ότι αφενός δεν έχουν καμία σχέση, αφετέρου ότι δεν γνωρίζουν τους πραγματικούς ιδιοκτήτες έτσι ώστε να επιστρέψουν τα οχήματα.

Εξάλλου, όντες κι αυτοί εξαπατημένοι, όπως τονίζουν, υποβάλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να βρουν το δίκιο τους, την ώρα που οι έρευνες για άλλα θύματα και πιθανούς συνεργούς συνεχίζονται.

Στον Κορυδαλλό η 47χρονη
Την ίδια στιγμή, στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε η 47χρονη για τον απαγχονισμό του Νίκου Κομπόγιωργα στο Μοσχάτο. Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ βρίσκονται τα βίντεο, που «τράβηξε» η 47χρονη, και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, διαλόγους της με το θύμα, το οποίο κατηγορεί ότι καταχράστηκε τα χρήματά της. «Όταν έσπρωξε το σκαμπό δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει απαγχονισμό στο θύμα», δήλωσε η δικηγόρος της 47χρονης, Κατερίνα Τσιώνα, στο MEGA. «Πρόθεσή της ήταν να τον καταγράψει, ώστε να του αποσπάσει την ομολογία ότι είχε πάρει τα χρήματα», δήλωσε.

Σχολιάζοντας την απολογία της 47χρονης, η δικηγόρος δήλωσε πως η εντολέας της έσπρωξε το σκαμπό, ωστόσο το ύψος του δεν μπορούσε να προκαλέσει τον απαγχονισμό του Κομπόγιωργα. «Η 47χρονη δεν αλλάζει την αρχική της κατάθεση και δεν υπήρξε ποτέ ομολογία. Υπήρχε σκαμπό, το οποίο διευκόλυνε το θύμα να τοποθετήσει τη θηλιά στον λαιμό του. Δεν το έσπρωξε για να οδηγηθεί στην πράξη, το σκαμπό δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα», ανέφερε σχετικά, τονίζοντας πως η πρόθεση της 47χρονης δεν ήταν να προκαλέσει τον απαγχονισμό του θύματος.