Μπέσσυ Μάλφα για Τέμπη: Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω και βλέπω εφιάλτες

Η ηθοποιός Μπέσσυ Μάλφα βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (04/03) στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1», στην ΕΡΤ1 και μίλησε στην Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Τον πρώτο λόγο στη συζήτηση, ασφαλώς, δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα πέραν της τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την ελληνική οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Μάλφα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η ιστορία με έχει αφήσει ενεά. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, βλέπω εφιάλτες όπως είναι φυσιολογικό. Φαντάζομαι ότι όλοι οι Έλληνες βλέπουν εφιάλτες.

Σκέφτομαι συνέχεια αυτούς τους ανθρώπους και πραγματικά δεν έχω λόγια. Είναι κάτι που με ξεπερνάει, όπως μας ξεπερνάει και όλους».

«Νομίζω ότι το 2023 ήρθε πια η ώρα να φροντίσουμε να είμαστε πιο συνεπείς στα πράγματα και να κάνουμε λίγο καλύτερα τη δουλειά μας. Αυτό όμως δεν ξεκινάει μόνο από τον λαό, ξεκινάει και από την κυβέρνηση», ανέφερε η Μπέσσυ Μάλφα και συνέχισε:

«Δηλαδή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τέλος αυτό το ‘’ωχ αδελφέ και τι έγινε’’. Έχει κόστος και έχει το μεγαλύτερο κόστος».