Μπέττυ Μαγγίρα: Έκλαιγα συνέχεια και οι νοσοκόμες μού έλεγαν ότι όλα θα πάνε καλά

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρης η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της μίλησε, από καρδιάς, η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” στο OPEN με αφορμή τη συνέντευξη του Στάθη Μαντζώρου.

«Η Καλλινίκη, 45 ημερών, μου είχε πει η γιατρός ότι πρέπει να προσέχω και δεν έστελνα την Αντριάνα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση και κολλήσει το μωράκι. Όταν ήταν 45 ημερών έκανε πυρετό και νοσηλευτήκαμε με βρογχιολίτιδα, έμεινα πέντε μέρες μέσα.

Τι να σας πω, έχασα το φως μου, γιατί είναι και πάρα πολύ βρέφος. Φαντάσου, δλδ, σε αυτό το βρέφος να το τρυπήσεις για να βάλεις ορό. Να κλαίω συνέχεια, να μου λένε οι νοσοκόμες “κυρία Μαγγίρα, όλα θα πάνε καλά” κι εγώ ήμουν συνέχεια μέσα στα κλάματα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε επίσης: «Όταν βγήκα και πήγα σπίτι, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος. Δεν είχα καμία δύναμη, καμία ενέργεια. Μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό είναι σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα».