Μπιμπίλας: «Οταν όλοι στάθηκαν στο πλευρό μου, έκλαιγα από συγκίνηση στο κρεβάτι μου»

354

Τι είπε για τις καταγγελίες.

 

Για το κύμα συμπαράστασης που δέχεται μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποκαλύπτοντας πως έκλαιγε από συγκίνηση.

Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, ο πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε συγκινημένος για τη στήριξη του κόσμου μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη. «Μου έχουν κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αφού μιλάει ο κόσμος, τι να πω εγώ; Και από κόσμο που δεν το περιμέναμε βλέπω αναρτήσεις, τι οποίες και αναδημοσιεύω. Νιώθω βαθιά ικανοποίηση και βλέπω πως οι αναρτήσεις γίνονται και από κόσμο εκτός χώρου, που δεν γνωρίζω. Εγώ τι να απαντήσω λοιπόν; Απαντούν εκείνοι για μένα και τους ευχαριστώ από καρδιάς», αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας και αποκαλύπτει πως αρκετά βράδια έκλαιγε από συγκίνηση.

«Μια βαθιά συγκίνηση ένιωσα την πρώτη βραδιά, όταν όλοι στάθηκαν στο πλευρό μου. Νιώθω πως έχω την αγκαλιά όλης της Ελλάδας και έκλαιγα από συγκίνηση στο κρεβάτι μου. Άνθρωπος δεν είμαι κι εγώ; Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Αναφορικά με τις νέες καταγγελίες, υπογράμμισε πως «το σωματείο μας είναι ανοιχτό να δεχθεί τον οποιονδήποτε. Μπορεί να μην είναι αξιόποινες πράξεις, αλλά ακόμα υπάρχει ο φόβος πως αν κάποιος πει κάτι, μπορεί να χάσει τη δουλειά του».