Μπογδάνος για Λατινοπούλου: «Είναι η πρωθιέρεια του αγώνα ενάντια στην πολιτική ορθότητα» (video)

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μίλησε στο Πρωινό για το νέο κόμμα που ιδρύει με την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Όπως ο ίδιος είπε, «θα προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι στις εκλογές, ώστε να εκπροσωπήσουμε με εντιμότητα τους Έλληνες που πιστεύουν στην πατρίδα, τη θρησκεία, την οικογένεια και την οικονομική ελευθερία».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ότι «είναι βαλλόμενη πανταχόθεν, αξίζει συγχαρητήρια για το θάρρος της. Είναι η πρωθιέρεια του αγώνα ενάντια στην πολιτική ορθότητα» και συμπλήρωσε: «δεν μπορώ τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι χυδαίοι και ανάγωγοι».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, λέγοντας ότι το μωρό τους αναμένεται να γεννηθεί στις 28 Οκτωβρίου. «Περιμένουμε με την Ελένη το πρώτο μας παιδί. Υπάρχουν φορές που έχεις κάνει ό,τι μπορείς αλλά δεν το έχεις πετύχει. Εχεις συνηθίσει να κάνεις το τεστ, αυτό να βγαίνει αρνητικό. Να δίνεις ένα φιλί στον άνθρωπό σου, να του λες σ’ αγαπώ, πάμε, προχωράμε, θα τα καταφέρουμε».

Δείτε το βίντεο: