Μπουρδούμης: Σπουδαίος σκηνοθέτης με παρενόχλησε σεξουαλικά στα 19 μου

Τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε νεαρός, στα 19 του χρόνια, αλλά και για άλλες άγνωστες πτυχές της ζωής του μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος χθες στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος». Μια συνέντευξη που αξίζει να σημειωθεί ότι είχε μαγνητοσκοπηθεί στις 22 Ιανουαρίου, πριν η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη, καταθέσει στο ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για κάποιο άτομο που υπάρχει στο χώρο και τον γνωρίζει, από όσα του έχουν πει συνάδελφοί του.

Σε ό,τι αφορά στη δική του περίπτωση, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε: «Πιτσιρικάς και εγώ, πέρασα από διάφορα φλερτ. Άλλα έντονα, άλλα λιγότερο έντονα. Είχα παρενόχληση από έναν σπουδαίο σκηνοθέτη, που κάναμε καιρό μαθήματα. Έγινε η κρούση απότομα. Τα έχασα και εξαφανίστηκα. Ήμουν 19 χρόνων και λέω έτσι είναι; Το είχα μέσα μου για καιρό. Και αναρωτιόμουν τώρα αυτός δεν θα με ξαναπάρει σε δουλειές; Μετά από καιρό ο ίδιος σκηνοθέτης μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι ξεπέρασε τα όρια».

Μπουρδούμης: Όταν ήρθε ο γιος μας, δεν έπαθα πανικό

«Τα βγάλαμε πέρα αρκετά καλά. Η καραντίνα μας βρήκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τη γυναίκα μου. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία να βλέπω τη σύζυγό μου να ανθίζει και να φέρνει στον κόσμο τον γιο μας. Όταν ήρθε ο γιος μας, δεν έπαθα πανικό… Μπήκα στη μάχη, να τον ταΐσω, να τον αλλάξω… Όταν έγινα πατέρας, έγινα ιδιαίτερα υπερπροστατευτικός. Αν υπάρχει το στοιχείο. Σε αγαπώ-με αγαπάς, σε στηρίζω-με στηρίζεις, όλα είναι καλά. Περάσαμε δύσκολα λόγω μιας μόλυνσης, έπρεπε να νοσηλευτεί». O ηθοποιός αποκάλυψε πως θέλει να ξαναγίνει πατέρας.

Ο θάνατος του αδελφού του

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θάνατο του αδελφού του, λέγοντας πως οι δυο τους δεν είχαν καλή σχέση: «Περιμέναμε να φύγει ο αδελφός μου, γιατί ήταν άρρωστος. Είμαι στα Χανιά και χτυπάει το κινητό και είναι ο αδελφός μου, λίγο πριν βγω στη σκηνή. Και καταλαβαίνω αμέσως… Έκανα την παράσταση. Έπρεπε να παίξω… Εγώ λίγο ταξίδευα… Είχαμε κακή σχέση τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα όμως να του πω ”σε αγαπώ”, αλλά δεν πρόλαβα. Έφυγε γρήγορα. Είχαμε 13 χρόνια διαφορά. Είχαμε μια προβληματική σχέση. Θα ήθελα να τα είχαμε βρει, αλλά δεν τα βρήκαμε…».