Μπραντ Πιτ: Δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τα ενήλικα παιδιά του

268

Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τα ενήλικα παιδιά του, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του. 

Ο διάσημος ηθοποιός διατηρεί σχέσεις με τα ανήλικα παιδιά του, καθώς υφίσταται η κοινή επιμέλειά τους με τη Τζολί. 

Ωστόσο, όπως αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του σταρ, δεν ισχύει το ίδιο για τα μεγαλύτερα παιδιά του. Κάποια μάλιστα, επέλεξαν να αλλάξουν το επίθετό τους, χρησιμοποιώντας μόνο το Τζολί και διαγράφοντας το Πιτ.

«Δεν έχει καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά του. Η ενασχόλησή του με τα μικρότερα παιδιά είναι λίγο πιο περιορισμένη το τελευταίο διάστημα, λόγω του δύσκολου προγράμματος των γυρισμάτων του», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Αντζελίνα έχει τα παιδιά τις περισσότερες φορές, αλλά βάσει της συμφωνίας τους δικαιούται να τα επισκέπτεται». 

Αυτό το διάστημα, ο ηθοποιός έχει να διαχειριστεί τα νομικά θέματα του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, και τα έντονα προβλήματα με τα παιδιά του, που το ένα μετά το άλλο διαγράφουν το όνομα του πατέρα τους. 

Για τον 60χρονο σταρ όμως, τα συνεχιζόμενα νομικά προβλήματα και η αποξένωση από τα παιδιά του έχουν δυναμώσει τη σχέση του με τη Ραμόν, σύμφωνα με τη DailyMail.com.

Μάλιστα, όσον αφορά τον έρωτα, ο Χολιγουντιανός αστέρας φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και δεν αποκλείει την ιδέα ενός τρίτου γάμου ή της απόκτησης περισσότερων παιδιών με την αγαπημένη του.